Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Autós vagy Motor fiúk jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autós vagy Motor fiúk jönnek be jobban?

Figyelt kérdés

Remélem Motoros :)

az vagyok énis :D

2010. nov. 7. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok,

semmi bajom a motorosokkal, mindig lehuzodok hadd mennyenek, meg is köszönik (néha)

csak egyszerűen nem értem ezt...

2010. nov. 7. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

aki sportos az úgy is kocsival és motorral is adja neki a sebességet és az élvezetet : )

Magyar égen Magyar Isten motorosnak párja nincsen :P

16F

2010. nov. 7. 17:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Sorry, én autómániás vagyok. Alapból nem izgat ki mit szeret, de te adtál pusztán két lehetőséget:) Nekem az autók és a vezetés a mindenem és nincs annál férfiasabb, amikor a férfi vezet és átnéz a pirosnál az én kocsimba, a keze a kormányon, a másik meg már a sebváltón :)

Bocs, a motor ennyire nem hat meg, de hidd el, semmit sem jelent a dolog :) 21/N

2010. nov. 7. 17:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ami még fontos: A fiúk nem jönnek be, a férfiak annál inkább :)
2010. nov. 7. 17:50
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi bunkó,buta,és tiszteletlen,akkor aztán teljesen mindegy,hogy mi van a segge alatt.Tudjon szeretni és tisztelni.Ennyi...

(Na jó,tetszenek a motorosok,ha erre vagy minden áron kíváncsi... :-) )

2010. nov. 7. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
úgy úgy... a fiúk robogóznak, a férfiak autót vezetnek, vagy motoroznak. főleg ha nem a szűlők finanszírozzák. az jön be a legjobban
2010. nov. 7. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk apu néha lenyúlja a robogómat amikor csak gyors kirohan a boltba :D De nem vagyunk nagy motorosok, sok motoros barátom van, az egyikük szerelő is, imádja a veterán járműveket, de én akkor is autópárti vagyok :D Képes vagyok napokig autós képeket nézegetni. Spórolhatok még rá egy darabig, de nem baj, olyan jó nézni :D
2010. nov. 7. 17:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

én személy szerint imádom a motorosokat :)

én is szívesen motorozok a barátommal

2010. nov. 7. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyik se, inkább a bringás fiúk :)
2010. nov. 7. 18:49
 20/24 anonim ***** válasza:
én crossozok verseny szinten , ezenkívűl van autóm is :D így már jobb csajok ?:D
2010. nov. 7. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!