Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális kiakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális kiakadni a randizás/párkapcsolat ennyire kezdeti szakaszában ilyesmin?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival kb. 6 héttel ezelőtt , és minden szuper , de 4-5 alkalommal aggasztó módon kiakadt , amit nem tudok hova tenni és hiába tényleg szinte tökéletesen alakul minden, emiatt gondolkodom , hogy lezárom vele az egészet, mert megijeszt. Leírom ezt a pár példát sorjában és úgy egyszerűbb lesz megérteni.

1) három randink volt (a harmadikon együtt is aludtunk, ott voltam nála, lehet korai volt , de nagyon jól éreztük magunkat mindketten). Megbeszéltük mikor vasárnap eljöttem tőle , hogy csütörtökön találkozunk este. Aznap irt megköszönte , kicsit chateltunk. Másnap én írtam ra magamtól , akkor is volt egy kis beszélgetés. A következő nap o , majd az azutáni nap megint én. Csütörtökön délután hatig vártam , hogy írjon. Úgy voltam vele , hogy kb ugyanannyit tettünk bele , egyszer o egyszer én , a kommunikáció stilusa is hasonló volt, én se akartam túl nyomulos lenni, o sem. Úgy gondoltam, hogy rendben van ra várni emiatt csütörtökön, meg a hely is ahova mentünk volna o ismeri és mondta is h majd elküldi a részleteket , hogy hova kell mennem és mikorra. Kb hatig nem irt aztán én írtam ra h mi újság akkor all e meg a mai. Erre sértődötten annyit irt , hogy nem kommunikálok és ezt elbasztam és hogy szerintem oké e 24 órát várni egy üzenettel. Az előző napi beszélgetést én kezdtem és én is zártam le ezért nem ertettem a kiakadasat. Erre annyit irt hogy hat szarul kommunikálok mert úgy irkaltam neki mintha nem is érdekelne igazán. Mikor mondtam neki h o is ugyanilyen stílusban irt , és én úgy gondoltam hogy ha o így ír akkor nem leszek én sem nyomulos elvégre meg nagyon az elején vagyunk. Ezt megbeszéltük utána találkoztunk megint és jó volt.

2) Következő héten megint megbeszéltük a csutortoki napot akkor arra akadt ki, hogy o előző nap szerdán irt egy kedves üzenetet (hogy hiányzom és hogy milyen jó volt együtt lenni , erre én ugyanezt visszairtam és jól elbeszélgettünk chaten), na és hogy én csütörtök reggel nem egy ehhez hasonlóval indítottam (“csak” annyit írtam hogy jó reggelt remelem jól telik a napod hogy vagy ma stb) és hogy szerinte ez gaz és megint távolságtartó vagyok….ezt is megbeszéltük , de oda vissza szurkalasokkal már. Utána lenyugodott és a következő 2-3 találkozó szuper volt

3) felvett a lakásomnal megbeszéltük , hogy hozza megyünk. Az autóban én kedves és bujos voltam de pár kerdes után észrevettem , hogy szotlanabb , o nem nagyon kérdez , meg is kérdeztem , hogy minden rendben van e, de annyit mondott , hogy keveset aludt és sokat dolgozott aznap (ez igaz is volt, mondta előre). Én úgy voltam vele , hogy oké akkor nem faggatozom , lehet jólesik neki egy kicsit csendben lenni. Én is ilyen vagyok egy fárasztó nap után, kell 1-2 óra mire magamhoz terek. Erre mikor megérkeztünk a házába akkor meg se szólalt , láttam , hogy duzzog . Kérdeztem mi a baj, erre idegesen annyit mondd , hogy szerintem oké e , hogy nem mondtam semmit egész úton (kb 15 perc volt az egész) és hogy milyen már hogy en kussban ülök és hogy nekem volt nagyobb felelősségem a beszélgetésben , mert o vezetett és munkából jött , nekem meg szabadnapom volt. Hosszas kor mondatokban kellett elmagyaráznom és lenyugtatnom, hogy a részemről ez csak egy kedved gesztus volt fele , mert láttam , hogy fáradt. Utána lenyugodott és normalis volt minden

4) el kellett utaznom másfél hétre. Normálisan tartottuk a kapcsolatot , sokat írtunk , sok volt a kedves (hianyzol stb) típusú üzenet. Egyik éjszaka kertem tőle egy hanguzenetet , mert szerettem volna hallani a hangját , írtam neki hogy én is ígérem , hogy küldök neki reggel , de most nem tudok , mert a barátnőm akinél voltam alszik a szomszéd szobaban és nem akarom felébreszteni. Reggel elaludtam és egy programra mentünk , már késésben voltunk és csak írtam egy gyors üzenetet (kb. Hogy hiányzol stb ígérem küldök később de most rohanunk egy helyre). Erre eszméletlen módon kiakadt és olyanokat irt , hogy szerinte rendben van e vele így viselkedni és h ha valamit megígérem és nem tartom be az mennyire gaz. És hogy nonszensz hogy nem tudok egy gyors hanguzenetet küldeni ez nevetséges és ezt elbasztam , most egy darabig nem fog írni. Erre én is kiakadtam , hogy hogy a francba lehet ilyen és hogy így ne beszéljen velem , mert tomenytelen mennyiségű üzenetet kapott tőlem meg fotókat is(ami tele volt azzal, hogy kifejeztem nem egyszer hogy mennyire hiányzik és nagyon érdeklődő voltam mindig). Nem nagyon enyhült meg egy ideig , de aztán felhívott és megbeszéltük.

Hosszan írtam és kicsit kaotikusan , remelem ertheto. Tehát összességében: én úgy érzem , hogy rengeteg energiát fektetek ebbe az egészbe a személyes találkozók alkalmával is meg az online/telefonos kapcsolattartás alatt is, ezt o is elismerte , de annyira képes robbanni ilyen piszlicsare dolgokon , amit én 5-6 hét ismeretség után nem érzek fairnek és akkor finoman fogalmaztam. Elmagyaráztam neki minden egyes ilyen eset után , hogy meg nem ismerjük egymást igazán, mindenkinek mások az igényei, és ezeket nyugodtan kene megbeszelni és nem így.

jan. 6. 11:33
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
47%
Személyes véleményem szerint a legnagyobb probléma, hogy egyiken se vagytok abban az állapotban, hogy párkapcsolatban legyetek és valószínűleg nem is passzoltok. Ha csak kihagyjuk a történésekből, hogy leoltott téged nyilvánvaló. Egyszerűen nem tudtok kommunikálni egymással. Mivel kihagytam őt az egészből így csak téged tudlak kiemelni. Azzal védekezel vele szemben, hogy nem akarsz nyomulni, de ilyen harmonikus, kölcsönös kezdődő párkapcsolatban sem létezik. Amikor találkoztál is vele a kocsis történetben akkor is azzal jöttél elő, hogy nem lehetett vele beszélgetni és inkább nem akartál nyomulni. Pedig meg lehetett volna kérdezni, hogy mi a gond, vagy előhozni valamit, hogy a beszélgetés elinduljon. Mindig azzal szabadkozni, hogy nem akarsz nyomulni nem lehet. Mindezek ellenére amikor nála aludtál, vagy igen a hangüzenet kérted tőle akkor már nem nyomultál, nem volt hirtelen friss a kapcsolat, de fordítva amikor neked kellett volna belerakni akkor letudtad annyival, hogy nincs időd pedig biztosan várta, vagy elhitte, hogy küldesz neki. Nem állítom én sem, hogy jól reagálja le, de amikor átvágod és még szentelen is vagy többször ember legyen a talpán, vagy robot érzések nélkül aki nem oszt ki téged. Full biztos vagyok benne, hogy neked nem esne jól fordított szerepekkel főleg, hogy meg vagy sértődve miközben te alakítottad ki sokkal jobban ezt a helyzetet kettőtök között. Természetesen legyen vége, nincs értelme húzni, de én is amondó vagyok, hogy ne vedd ki magad a képletből inkább tanulj az egészből és ha érzed, hogy nem érdekel igazából a másik akkor minél előbb zárd le. Egyébként az ígéret szép szó ha betartják úgy jó...
jan. 6. 21:31
 22/32 anonim ***** válasza:
30%

Te miről álmodozol? Itt adják alá a lovat, hogy ő hibátlan holott egész végig papucsnak nézte a pasit és legvégül ő rá ken mindent.

Ígéret...azt se tudják mit jelent az a szó, de ja fordított esetben már fel lennének háborodva, hogy ő rájuk szarik a pasi.

A hangüzenetes sztori pont arról árulkodik milyen önző és meg akar megszabadulni, de beismerni nem fogja soha, hogy kihasználta volna.

Ő kér hangüzenetet, de rá fogja a barátnője, hogy a szomszéd szobában alszik. XD

Másnap meg inkább üzenetet küld neki hangüzenet helyett, de megígérte hogy fog. XD

Persze ha a férfi kiakad akkor ő a rossz, sőt agresszív és a kérdező maga az angyalka aki csak elszenvedője az egésznek.

jan. 6. 21:38
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

20

Nem igaz. Ferdítesz. A kérdező azt írta, hogy nyomulós nem akart lenni. A másiktól sem várta el. A teperést sem. Amúgy mindkettő negatív dolog.

Kevesebbet sem tett bele. Sőt, többet. Lábujjhegyen lépkedett a pasi körül, a pasi meg mindenen hisztizett.

Az meg, hogy valaki elalszik és ezért csak ír, nem hangüzenetet küld, nem egy olyan nagy volumenű dolog, hogy ilyen kirohanást rendezzen és besértődjön a pasi.

Egy ilyen hiszti gép mellett nem lehet megmaradni.

jan. 6. 21:38
 24/32 anonim ***** válasza:
52%

"Pedig meg lehetett volna kérdezni, hogy mi a gond"

Megkérdezte.

jan. 6. 21:40
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

*meg akar tőle szabadulni ( ez a teló kihagy szavakat, vagy átírja.)

És majd amúgy úgy fogja leadni mindenkinek körülötte, hogy milyen Antikrisztus volt a férfi holott ő kezdte el az egészet és ő is tett róla főleg a végén a hangüzenettel, hogy vége legyen.

Mert ezek után pláne nem fog benne megbízni, hogy már harmadszorra (?) cseszett ki vele. XD

jan. 6. 21:42
 26/32 anonim ***** válasza:
47%

"autós résznél pedig én nagyon is bujos voltam, csókkal/olelessel köszöntöttem, én kerdezgettem vagy 5 percig a napjáról de nagyon ridegen válaszolt ezért gondoltam , hogy hagyom kicsit , szerintem erre baromira nem oké kiakadni, mert 15 percig úgy gondoltam, hogy kicsit hagyom magában."

Ez neked érdeklődés a probléma felmerülése miatt? Nem kérdezte meg mi baja van VELE hanem hallgatott 15 percig mert ő nyomulni nem fog.

Érdekes még mindig, hogy nem (olyan) korai együtt aludni és elvárni azt a hangüzenetet, de visszafelé már nem érvényes semmi mert a férfi egy erőszakos állat és a kérdező maga a leszállt angyalka.

Hagyjuk már. Egyáltalán nem akart neki küldeni hangüzenetet és a kibúvó a barátnő volt mint írtam már, másnap meg, hogy nincs ideje rá, de írni smst volt ideje. :DDD

Persze, hogy kiakadt, én is kiakadtam volna és elzavarnám melegebb éghajlatra amikor minden csak arról szól hogy ő mit szeretne.

jan. 6. 21:48
 27/32 anonim ***** válasza:
62%

"Az meg, hogy valaki elalszik és ezért csak ír, nem hangüzenetet küld, nem egy olyan nagy volumenű dolog, hogy ilyen kirohanást rendezzen és besértődjön a pasi."

De sms-t dobni ráért. Nem lépkedett körülötte sehogy mindent letud azzal, hogy ő teperni nem fog és a pasinak kötelező az ő elvárásait kielégíteni mint pl. az a hangüzenet. 🤡

jan. 6. 21:55
 28/32 anonim ***** válasza:
34%

26

" hogy szotlanabb , o nem nagyon kérdez , meg is kérdeztem , hogy minden rendben van e"

Jó, hát akkor veled sem kezdenék, mert ugyanaz a rinya gép vagy.

jan. 6. 21:59
 29/32 anonim ***** válasza:
62%

Most se érted, hogy miről beszélek mert vagy hülye vagy, vagy a kérdező oldalára állsz mert te is nő vagy.

Ha hozzá nem szól akkor VELE van baja szóval meg lehetne kérdezni, hogy MI BAJOD VAN VELEM (megint), de ő hallgatott 15 percig.

És hiába jössz csak ezzel elő amikor a kérdező taktikázott az elején és azzal bszta el az egészet. El is ismerte, hogy azt csinálta valamelyik kommentelőnek akkor miről beszélünk még tovább?

Másrészt megint te is úgy csinálsz mintha az ígéret kicsinység lenne holott fordított esetben ha a kérdező férfi lenne ellene fordultál volna!

Ha megígérsz valamit azt normális ember betartja, vagy nem ígér semmit.

Ugye létezik ébresztőóra és be lehetett volna állítani az órát, hogy küldjön neki hangüzenetet, de mivel tesz rá nagy ívben így inkább smst-t küldött, hogy nincs rá ideje. :DDD

Úgyhogy hiába akartok beteget kihozni a pasasból ő csak jól megmondta neki az igazságot.

Valószínűleg ha nem teszi ki a kérdező majd ki fogja ő tehát legyen vége mindenképpen.

Máskor pedig más férfival pedig ne játszadozzon és ne legyen hazug mert az is letolja és otthagyja.

jan. 6. 22:07
 30/32 anonim ***** válasza:
33%
Más válaszoló vagyok: 29-es, lődd már le magad, érzékeljük, utálod a nőket, írtál már sok kommentet, egyikben sem rejtetted véka alá. Na, akkor cseréljük fel a példában a nemeket, a kérdező a pasi, a randipartner meg a nő. Akkor is ugyanazt mondom, a randipartner hisztizik a semmin, és tendál a nárcizmus irányába.
jan. 6. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!