Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális kiakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális kiakadni a randizás/párkapcsolat ennyire kezdeti szakaszában ilyesmin?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival kb. 6 héttel ezelőtt , és minden szuper , de 4-5 alkalommal aggasztó módon kiakadt , amit nem tudok hova tenni és hiába tényleg szinte tökéletesen alakul minden, emiatt gondolkodom , hogy lezárom vele az egészet, mert megijeszt. Leírom ezt a pár példát sorjában és úgy egyszerűbb lesz megérteni.

1) három randink volt (a harmadikon együtt is aludtunk, ott voltam nála, lehet korai volt , de nagyon jól éreztük magunkat mindketten). Megbeszéltük mikor vasárnap eljöttem tőle , hogy csütörtökön találkozunk este. Aznap irt megköszönte , kicsit chateltunk. Másnap én írtam ra magamtól , akkor is volt egy kis beszélgetés. A következő nap o , majd az azutáni nap megint én. Csütörtökön délután hatig vártam , hogy írjon. Úgy voltam vele , hogy kb ugyanannyit tettünk bele , egyszer o egyszer én , a kommunikáció stilusa is hasonló volt, én se akartam túl nyomulos lenni, o sem. Úgy gondoltam, hogy rendben van ra várni emiatt csütörtökön, meg a hely is ahova mentünk volna o ismeri és mondta is h majd elküldi a részleteket , hogy hova kell mennem és mikorra. Kb hatig nem irt aztán én írtam ra h mi újság akkor all e meg a mai. Erre sértődötten annyit irt , hogy nem kommunikálok és ezt elbasztam és hogy szerintem oké e 24 órát várni egy üzenettel. Az előző napi beszélgetést én kezdtem és én is zártam le ezért nem ertettem a kiakadasat. Erre annyit irt hogy hat szarul kommunikálok mert úgy irkaltam neki mintha nem is érdekelne igazán. Mikor mondtam neki h o is ugyanilyen stílusban irt , és én úgy gondoltam hogy ha o így ír akkor nem leszek én sem nyomulos elvégre meg nagyon az elején vagyunk. Ezt megbeszéltük utána találkoztunk megint és jó volt.

2) Következő héten megint megbeszéltük a csutortoki napot akkor arra akadt ki, hogy o előző nap szerdán irt egy kedves üzenetet (hogy hiányzom és hogy milyen jó volt együtt lenni , erre én ugyanezt visszairtam és jól elbeszélgettünk chaten), na és hogy én csütörtök reggel nem egy ehhez hasonlóval indítottam (“csak” annyit írtam hogy jó reggelt remelem jól telik a napod hogy vagy ma stb) és hogy szerinte ez gaz és megint távolságtartó vagyok….ezt is megbeszéltük , de oda vissza szurkalasokkal már. Utána lenyugodott és a következő 2-3 találkozó szuper volt

3) felvett a lakásomnal megbeszéltük , hogy hozza megyünk. Az autóban én kedves és bujos voltam de pár kerdes után észrevettem , hogy szotlanabb , o nem nagyon kérdez , meg is kérdeztem , hogy minden rendben van e, de annyit mondott , hogy keveset aludt és sokat dolgozott aznap (ez igaz is volt, mondta előre). Én úgy voltam vele , hogy oké akkor nem faggatozom , lehet jólesik neki egy kicsit csendben lenni. Én is ilyen vagyok egy fárasztó nap után, kell 1-2 óra mire magamhoz terek. Erre mikor megérkeztünk a házába akkor meg se szólalt , láttam , hogy duzzog . Kérdeztem mi a baj, erre idegesen annyit mondd , hogy szerintem oké e , hogy nem mondtam semmit egész úton (kb 15 perc volt az egész) és hogy milyen már hogy en kussban ülök és hogy nekem volt nagyobb felelősségem a beszélgetésben , mert o vezetett és munkából jött , nekem meg szabadnapom volt. Hosszas kor mondatokban kellett elmagyaráznom és lenyugtatnom, hogy a részemről ez csak egy kedved gesztus volt fele , mert láttam , hogy fáradt. Utána lenyugodott és normalis volt minden

4) el kellett utaznom másfél hétre. Normálisan tartottuk a kapcsolatot , sokat írtunk , sok volt a kedves (hianyzol stb) típusú üzenet. Egyik éjszaka kertem tőle egy hanguzenetet , mert szerettem volna hallani a hangját , írtam neki hogy én is ígérem , hogy küldök neki reggel , de most nem tudok , mert a barátnőm akinél voltam alszik a szomszéd szobaban és nem akarom felébreszteni. Reggel elaludtam és egy programra mentünk , már késésben voltunk és csak írtam egy gyors üzenetet (kb. Hogy hiányzol stb ígérem küldök később de most rohanunk egy helyre). Erre eszméletlen módon kiakadt és olyanokat irt , hogy szerinte rendben van e vele így viselkedni és h ha valamit megígérem és nem tartom be az mennyire gaz. És hogy nonszensz hogy nem tudok egy gyors hanguzenetet küldeni ez nevetséges és ezt elbasztam , most egy darabig nem fog írni. Erre én is kiakadtam , hogy hogy a francba lehet ilyen és hogy így ne beszéljen velem , mert tomenytelen mennyiségű üzenetet kapott tőlem meg fotókat is(ami tele volt azzal, hogy kifejeztem nem egyszer hogy mennyire hiányzik és nagyon érdeklődő voltam mindig). Nem nagyon enyhült meg egy ideig , de aztán felhívott és megbeszéltük.

Hosszan írtam és kicsit kaotikusan , remelem ertheto. Tehát összességében: én úgy érzem , hogy rengeteg energiát fektetek ebbe az egészbe a személyes találkozók alkalmával is meg az online/telefonos kapcsolattartás alatt is, ezt o is elismerte , de annyira képes robbanni ilyen piszlicsare dolgokon , amit én 5-6 hét ismeretség után nem érzek fairnek és akkor finoman fogalmaztam. Elmagyaráztam neki minden egyes ilyen eset után , hogy meg nem ismerjük egymást igazán, mindenkinek mások az igényei, és ezeket nyugodtan kene megbeszelni és nem így.

jan. 6. 11:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%
Ez konkrétan valami kontrollmániás, kötekedő egyed lehet. A van sapka, nincs sapka esete, mindig talál majd benned kifogásolnivalót, amit gusztustalan stílusban a tudomásodra hozhat. A hangüzenetes rész nekem tinis, mármint az, mit kell ezt egyáltalán megbeszélni, kérni, ígérni? De ha már így történt, összeomlik a világ, ha közbejött valami, és pár órával később kapja meg? Ja, és még szóltál is neki erről… Nem vesézem ki az összes szitut, szabadulj meg tőle!
jan. 6. 12:42
 12/32 anonim ***** válasza:
59%

Csak az elsőt olvastam el, de ennyi már bőven elég a piros csengő benyomásához. Pár alkalommal volt találkozó de máris számon kér, hárít, követel, akaratoskodik a másik féltől vár mindent.

Offold szerintem ezt a storyt. A tipikus szociopata aki szerint mindig a másik fél a hibás mindenben és könnyen agresszívé válik.

jan. 6. 13:14
 13/32 anonim ***** válasza:
63%
Mindketten full betegek vagytok. Kezeltessétek magatokat és akkor keressetek egy normális embert, mert így senkinek nem kellettek.
jan. 6. 15:00
 14/32 anonim ***** válasza:
65%
Ha ezzel a pasival maradsz, igen hamar oda fogsz jutni, hogy levegőt venni sem mersz, mert nem tudod, megfelelő lesz-e számára a légvétel ideje, mennyisége, sebessége.
jan. 6. 15:06
 15/32 anonim ***** válasza:
46%

"Egyik éjszaka kertem tőle egy hanguzenetet , mert szerettem volna hallani a hangját , írtam neki hogy én is ígérem , hogy küldök neki reggel , de most nem tudok , mert a barátnőm akinél voltam alszik a szomszéd szobaban és nem akarom felébreszteni. Reggel elaludtam és egy programra mentünk , már késésben voltunk és csak írtam egy gyors üzenetet (kb. Hogy hiányzol stb ígérem küldök később de most rohanunk egy helyre). Erre eszméletlen módon kiakadt és olyanokat irt , hogy szerinte rendben van e vele így viselkedni és h ha valamit megígérem és nem tartom be az mennyire gaz. És hogy nonszensz hogy nem tudok egy gyors hanguzenetet küldeni ez nevetséges és ezt elbasztam , most egy darabig nem fog írni."

Ne haragudj, de igaza van, le lehet pontozni, de akkor is.

Te szó szerint kérted, hogy hang üzenetet küldjön neked és megígérted, hogy reggel küldesz. Teljesen jogosan kiakadt mert hazudtál neki, nem tartottad magad ahhoz amit mondtál. Nem lehet benned megbízni.

Neked se tetszene, sőt senkinek hiába hordják itt le őt mindenféle beteg állatnak fordított esetben, ugyanúgy fel lennél háborodva különösen ha többször előfordult, hogy kevesebbet tesz bele az ismerkedésbe mint te - kevesebbet írsz neki, sőt az elején játszmáztál, azt hiszed elég ha megöleled, nyalod a farkát.

Ha nem is tudod, hogy reggel elalszol akkor sem kell ígérni semmit, de te megígérted.

Helyében én már befejeztem volna veled a randizást mivel egy taktikázós, megbízhatatlan perszóna vagy.

Még te vagy megsértődve, anyukám nincs miért. De tedd meg neki azt a szívességet, hogy békén hagyod örökre, jól fog járni nélküled!

jan. 6. 15:28
 16/32 anonim ***** válasza:
42%

Ráadásul tényleg milyen kifogás az, hogy nem küldesz hangüzenetet mert a szomszédszobában alszik a barátnőd. Hagyjuk már. Te őt rendesen hülyének nézed és azért védekezik. Elejétől fogva jóval kevesebbet tettél az ismerkedésbe mert azt akartad, hogy megőrüljön érted. Majd amikor szóvá tette váltottál, de még több szart követtél el és azért egyáltalán nem tud benned megbízni.

Hallatlan, hogy őt akarod kihozni hunyóként miközben a valóságban te játszmázol, beszélsz össze-vissza a levegőbe.

jan. 6. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:
44%

Tudtam, hogy a sok nő le fog pontozni. XD

Nekem mindegy, de ha nem változtatsz magadon anyukám akkor hiába várod el, hogy a pasi négykézláb másszon utánad mint a kutya és egy rossz szava, vagy kritikát ne fogalmazzon meg.

Már az ismerkedés eleje azzal kezdődött, hogy játszmáztál, direkt nem írtál neki, hogy megfogjad magadnak azzal, hogy elérhetetlen vagy. Most meg hazudtál neki, igaza van üzenet helyett reggel, hogy nincs időd hangüzenetet lehetett volna küldeni, hogy jó reggelt.

Teljes mértékben érthető, hogy kiakadt mert nem tartottad be amit megígértél. Minden csak rólad szól és ha ellentmond a férfi még ő a rossz. Hihetetlen gáz vagy.

jan. 6. 16:01
 18/32 anonim ***** válasza:
75%
Ez a csávó nem normális, mondjuk nálad is csúszik a kuplung.
jan. 6. 17:52
 19/32 anonim válasza:
59%

Elvannak egyesek itt tévedve ahogy látom. Főleg az utolsó előttinek szánom ezt. Sehol nem írta a kérdező , hogy a pasinak csúsznia másznia kéne utána. Nekem a kérdésből és a további válaszaiból pont az jön le , hogy ő az aki teper a pasi után és mégha a kezdeti kommunikációban volt hibás o is (amikor egyikük se irt a másikra mert a másiktól várta), na de az utána levő pár példára így robbanni egy pár hetes randizós időszakban orbitális nagy red flag és az előző oldalon levő válaszolónak igaza van , itt a kérdező abban hibázik , hogy tűri , hogy így bánjanak vele és ne csináljon kis csicskát magából. Nem azért az, mert jelezte a kérdezőnek , hogy ez neki fontos , hanem ahogy jelezte. Kocsis példa: mindkét fel kussban volt a kérdező kezdeti próbálkozása után , erre a faszi ahelyett , hogy ki nyögte volna , hogy figyu nagyon csendben vagy minden oké , játsza a sértődött kamasz fiút. Erre beduzzogni és nem felnőttként kommunikálni minden csak nem normális. Ha a férjem vagy én minden alkalommal hisztiztunk volna mikor a másik kicsit csendesebb volt , hat szépen néztünk volna ki. Meg az is rohadt gáz, hogy a kérdező legelső reggeli mondatára robban (miközben leírta , hogy bőven ír o is ilyeneket), mert nincsen benne 84747 szivecske meg nem írta oda h Jajj de hianyoztal éjszaka. Az egész napos kommunikációt kene értékelni , aki itt hisztis az nem a kérdező , hanem bizony a pasi. A hanguzenetes példa is röhejes , ne legyünk már ennyire nebancs virágok , hogy ilyesmi miatt ekkora balhét csapunk. Ha megszámolnam , hogy a férjem hányszor késett üzenettel /telefonhivassal akarmivel , akkor már 263777388x elvalhattam volna (ez a kapcsolat kezdeti időszakára is vonatkozik!). Bármi közbe jöhet akárkinek , de ameddig a kommunikáció összessége továbbra is a kapcsolat mélységének megfelelő /konzisztens stb , akkor ne legyen már az probléma , ha pár órával később küldök hanguzenetet /hivom fel vagy akármi. Lehet , hogy a kérdező érzékeny és tulreagalja ezt ennyiből nem tudjuk megítélni , de az alapján ahogy ír , valami eszméletlen módon próbál megfelelni a pasinak és a saját belső hangját kérdőjelezi meg, hogy ez bizony gáz. Ha valaki ennyire robban attól sok jót nem varhatsz egy komoly / együttélős kapcsolat esetén , ahol azért ettől jóval komplexebb problémák is elő szoktak fordulni.

Kérdező! Igaza van annak a valaszolonak aki azt írta , hogy elképzelhető , hogy sajnos hagyod, hogy rosszul bánjanak veled. Ez lehet gyerekkori traumák /korabbi rossz tapasztalat miatt. Ezt fontos felismerni és dolgozni magadon (akar szakember segítségével), mert különben nem fogod tisztán látni az into jeleket és könnyen beleragadhatsz a véleményem szerint nem túl biztonságos kapcsolatokba. Légy résen és a legjobbakat kívánom!

jan. 6. 19:39
 20/32 anonim ***** válasza:
38%

A kérdező elejétől kezdve úgy áll hozzá, hogy ő nem fog teperni hanem teperjen a férfi.

"Erre annyit irt hogy hat szarul kommunikálok mert úgy irkaltam neki mintha nem is érdekelne igazán. Mikor mondtam neki h o is ugyanilyen stílusban irt , és én úgy gondoltam hogy ha o így ír akkor nem leszek én sem nyomulos elvégre meg nagyon az elején vagyunk."

De azért vele aludt egész éjszaka:

"három randink volt (a harmadikon együtt is aludtunk, ott voltam nála, lehet korai volt , de nagyon jól éreztük magunkat mindketten)"

Milyen "furcsa", hogy együtt tölteni az éjszakát nem korai annyira és igazából tesz rá, de az korai neki "nyomulni" beszélgetést illetve és nyugodtan lehet úgy "ismerkedni", hogy 24 órát semmit se írt mert elvégre ő írt neki előző nap.

Amikor szóba hozta a pali lapított, sőt elismerte, hogy jatszadozott vele szóval most már nem lesi ki írt utoljára.

Az autós sztori is egy rakás szar hiszen egyáltalán nem kellett volna folytatni ezt a cirkuszt mivel a kérdező játszázott. Megint elkúrta mert szerinte elég az ölelés, elég hízelegni és minden el van felejtve bár 100%, hogy történt új "baki" még írásban.

Azért szólt a férfi, hogy 15 perces út alatt egy mukkot se szólt hozzá, de a férfi elment érte, valamilyen programra tartottak, vagy hozzá és azért legalább annyit elvárt volna, hogy beszélgessen vele és ne hízelegjen.

A legutolsó eset pedig teljes egészében mutatja, hogy a kérdezőben egyáltalán nem érdemes megbízni mert újra és újra átver, hazudik a szemébe.

Írhatsz akármit meg le lehetek pontozva, de ha megígérsz valamit és azelőtt elkúrtad akkor nem teszed meg újra ha nézed valamibe a randipartnered.

Ő egyenesen elvárta a hangüzenet és megígérte, hogy reggel küldeni fog, de ahelyett sima üzenetet küldött, hogy nem küld mert nincs rá ideje. Holott nyugodtan az üzenet helyett küldhetett volna hangüzenet, sőt este megtehette volna és nem kibúvóként felhasználni a szomszédos szobában alvó barátnőt.

Az a valóság, hogy nagy ívben tesz a pasira és nagyon jól teszi ha pontot tesz az ismerkedés végére mert csak bohócot csinál belőle ismételten és az a buta Aladár kiakad ahelyett, hogy kirakná a fenébe. Tegye meg, nem vagyok ellene még egy kicsit se, de rá fogni, hogy kezdődő kapcsolatban hogyan beszél vele és eljátszani a szentet egyáltalán nem illik neki. Látszik, hogy ő neki csak a szája jár, de amikor be kéne tartani a szavát, vagy kölcsönösen érdeklődni kéne egymás iránt akkor magát kihúzza az egészből.

jan. 6. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!