Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy átlagos (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy átlagos ( eegzisztenciával) rendelkező amúgy cigány gyerek randizhat vagy eljuthat többig is mint egy randiig egy volt megyei szépség kirlynővel?

Figyelt kérdés

Esetleg tanácsot elfogadok hogy mit tartsak szemelött vagy tippeket

29F

jan. 1. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha nyitott rá a csaj, miért ne? De légy kicsit határozottabb, azt szeretik a csajok.
jan. 1. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
8-as vagyok. Az jó, akkor már innen lehet tovább menni. Hívd el minél előbb vhova. Ott úgyis kiderül majd, hogyan tovább.
jan. 1. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Elég ciki amúgy ilyen nővel összeállni kb az egész világ tudja hogy ezek a szépségversenyek mind prosti keritők gazdag férfiaknak.
jan. 1. 18:03
 14/16 A kérdező kommentje:
13 hm erre nem is gondoltam
jan. 1. 21:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Srácok, egyébként még annyi hogy nem ő mondta hogy szépségkirálynő volt, kicsit rá zoomoltam és úgy derült megnéztem pár riport stb...
jan. 1. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha bejössz neki igen, összejöhet. Azt már nem mondom, hogy randin kívül lesz más is.
jan. 2. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!