Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok azokról a 40+-os nőkről, akik szépészeti beavatkozásokat vesznek igénybe?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, mint botox, arcfeltöltés, ajaktöltés. Normális keretek között, nem a paródiába hajló, sziklamerev arcra gondolok most.

2023. szept. 28. 12:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha még a normál kereteken belül néz ki azzal semmi gondom .De ha arra hajaz amit manapság a legtöbben művelnek

Kösz nem!!!

2023. szept. 28. 12:42
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem a kacsaszájra gondoltam. Csak egy kis beavatkozásra a mostoha természetbe.
2023. szept. 28. 12:43
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

Meg marad a természetes arca akkor nyugodtan!

De nem vigye túlzásba mert 40+ként már nem hivalkodó, hanem bohóc!!!!! aki nem tudja el fogadni ,hogy öregszik!!!ezt senki nem fogja a szemébe mondani de ez így van

2023. szept. 28. 12:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ilyen beavatkozásom is volt, és azt tapasztalom, hogy a férfiak észre sem veszik, pláne, hogy nekem alap volt, hogy természetesen nézzek ki. Szemhéjplasztika, szálbehúzás, prp, mezoterápia. Max annyit szoktak megállapítani, hogy csinos vagyok, vagy hogy fiatalabbnak gondoltak. Sok pasi is jár ilyen beavatkozásokra, engem sem zavar, ha valaki némi rásegítéssel néz ki jobban.
2023. szept. 28. 12:47
 5/23 A kérdező kommentje:
4-igen, pont erre az esetre gondoltam, amikor igazából nem tudja megmondani a külső szemlélő, hogy valami történt, csak - remélhetőleg - látható az eredmény. Igazából én arra az esetre lennék kíváncsi, mikor a pasi tudja, hogy a nő ilyen beavatkozásokat csináltat - mert ezeket rendszeresen ismételni kell - hogy ehhez mit szól.
2023. szept. 28. 12:48
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
Akkor valszeg pénzes.
2023. szept. 28. 12:58
 7/23 A kérdező kommentje:
6-az tény, hogy ezek drága dolgok.
2023. szept. 28. 13:02
 8/23 anonim ***** válasza:

40 felett teljesen természetes hogy igénybe vesznek ilyen beavatkozásokat, ha futja is rá meg igénye is van. Amúgy is a jó szépészeti beavatkozás onnan ismerszik meg, hogy nem is veszed észre, csak hogy az összkép sokkal jobb lett. Szerintem ha a nő magának fizeti, egy férj se problémázik azon, hogy csinosabb, fiatalosabb lesz a felesége.

Az a gáz hogy manapság huszonévesen elkezdik, nem észrevehetetlen módon, hanem pont az ellenkezője. Sőt, külföldön már tinikorban egész komoly plsztikai műtéteket (pl Dél-Korea, akkora a nyomás a szépségre).

2023. szept. 28. 13:03
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ha nem feltűnő, esztétikus, akkor azzal nincs gond.

Engem nőként riasztanak a viaszbábu-arcok, ugyanakkor egy kis korrekció itt-ott nem a világ vége..

2023. szept. 28. 13:04
 10/23 anonim ***** válasza:
12%
A huvelyszukitesnek orulnek a legjobban.
2023. szept. 28. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!