Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok azokról a 40+-os nőkről, akik szépészeti beavatkozásokat vesznek igénybe?
Ha még a normál kereteken belül néz ki azzal semmi gondom .De ha arra hajaz amit manapság a legtöbben művelnek
Kösz nem!!!
Meg marad a természetes arca akkor nyugodtan!
De nem vigye túlzásba mert 40+ként már nem hivalkodó, hanem bohóc!!!!! aki nem tudja el fogadni ,hogy öregszik!!!ezt senki nem fogja a szemébe mondani de ez így van
40 felett teljesen természetes hogy igénybe vesznek ilyen beavatkozásokat, ha futja is rá meg igénye is van. Amúgy is a jó szépészeti beavatkozás onnan ismerszik meg, hogy nem is veszed észre, csak hogy az összkép sokkal jobb lett. Szerintem ha a nő magának fizeti, egy férj se problémázik azon, hogy csinosabb, fiatalosabb lesz a felesége.
Az a gáz hogy manapság huszonévesen elkezdik, nem észrevehetetlen módon, hanem pont az ellenkezője. Sőt, külföldön már tinikorban egész komoly plsztikai műtéteket (pl Dél-Korea, akkora a nyomás a szépségre).
Szerintem ha nem feltűnő, esztétikus, akkor azzal nincs gond.
Engem nőként riasztanak a viaszbábu-arcok, ugyanakkor egy kis korrekció itt-ott nem a világ vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!