Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a vékony, szép lányoknak?
178 cm magas vagyok, 80 kg, sötétbarna haj, kék szem. Internetes társkeresőkön (Tinder, Badoo, Facebook társkereső) mind-mind csak leharcolt külsejű, elhízott vagy gyerekes nők húznak jobbra. A Tinder telis tele van igazolt profilos szinte modell külsejű lányokkal, velük kb. szökő évente van 1 match, de beszélgetés abból sem lesz. 380-at keresek, van kocsim, de albérletben élek. A velem egykorú, hasonló egzisztenciával és külsővel bíró pasasok szinte egytől egyig bomba csajokkal vannak együtt, én meg 2 éve csak 1-1 éjszakás kalandokba futok bele, azok is ilyen elég alsókategóriás csajokkal.
29/F
Eletben lesz eselyed jo nore tarskeren max nagy szerencsevel.
Kereslet kinalat. A tarsker egy piac ahol ferfibol sok van nobol keves, igy a nok valogathatnak a ferfiak meg csak akkor ha minden feltetelnek megfelelnek.
Buliba elmesz tobb eselyed van mert egy buliban is lehet tobb a kan de tuti nem 80-20 arany. (Kb legtobb tarskernel ez a nemek aranya) Legjobb eselyed meg azoknal a noknek van aki se tarskert nem hasznal se buliba nem jar csak veluk vhogy veletlenszeruen pl. munkaban, egyeb helyen sodorhat ossze az elet.
Itt is latod teljesen fals kep alakul ki par noben azt hiszik h egy dagadt no hosszu tavon jo csavokat tarthat kozbe jo esellyel csak egy par uritesre hasznaljak oket, de elhiszik h majd valaki kategoriakkal jobb megallapodik mellettuk.
Persze az is lehet h nem olyan jo a jo csavo csak minden no bemagyarazza h az aktualis parja milyen jo. (Beleszeretsz valakibe lehet az ronda te ugy is szepnek latod)
Na mind1 nem akarok karacsonykor ilyen negativ lenni, de jo lenne ha mielobb felfognad a realitasokat, mert az onaltatas csak fusztraciohoz fog vezetni.
Az átlag magasság ma a magyar férfiak körében 176 cm.
Miért lenne a kérdező alacsony? Hülyeség...
A stílusa már más, így nekem sem szimpatikus. Te nem párt keresel, hanem egy lyukat, aminek szép a kerete. Közben csúnyán beszélsz minden olyan nőről, akit te nem találsz szépnek, pedig semmi rosszat nem tettek ellened.
"Mert számomra ők vonzók. Mindenki olyat keres ami vonzó neki"
Megválaszoltad a kérdésed.
Nézd... eltekintve a külső adottságaidtól (nem gondolom, hogy alacsony vagy) valami gebasz tuti van nálad. Lehet, hogy nem vagy jóképű vagy egyszerűen rossz a kisugárzásod, nem tudsz rendesen beszélgetést kezdeményezni, nyomulós vagy, vagy pedig simán egy unalmas pasi.
Persze az ilyenek mindig top modelleket képzelnek el maguk mellé, aztán végig vannak sértve,ha a ezek a top csajok is top pasira vágynak.
15
Nem igazán rendelkezel jó skillekkel. Egyrészt, nem vagy tényleg túl magas, ez sok nőnél kizáró ok, (nálam pont nem) másrészt, (én a duci kategoriába tartozom) nekem sem kellenél a borzasztóan alacsony fizetesed miatt. Instamodelt akarsz, miközben, semmit nem nyujtasz. (Wtf?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!