Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Január, februárra milyen randiprogramokat javasoltok?
Főként Budapesten, de van autónk, könnyen mozgunk.
Amikre gondoltam:
-Immersive Experience: Monet kiállítás
-BiBo étterem (Valentin-napi program lenne)
-wellness nap, mondjuk a Mandala Spa-ban, vagy a Dorothea-ban
-itthoni mozinap, imádja a Gyűrűk urát, azokat néznénk meg kivetítőn, bekuckózva, nasikkal, rendelt kajával
-Neverland szabaduló szoba, iszogatás, vacsi
De az nem randiprogram, hogy "haverokkal kajálunk". Abban nincs semmi romantika, egymásra hangolódás, egymással foglalkozás.
Nagyon más világ vagyunk, ez innen is látszik. Ne írj többet ide kérlek, felesleges.
Mozi, színház, elmenni bruncholni valahova. Ha szerettek kimozdulni, akkor a budai hegyekben lehet télen is hosszabb-rovidebb sétákat tenni. Normafa-itt kisvasutazni is lehet + ha jár, akkor fogaskerekűvel felmenni, én nagyon szeretem a hangulatát. Budaörs, Hárs-hegy, Solymáron a Rózsika forrás, Budakeszi Vadaspark.
Ha messzebbre mennétek, vagy kipróbálnátok valami újat, akkor a matraba menjetek el síelni tanulni, vagy csak úgy. (Ha még nem tudtok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!