Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedési időszakban milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési időszakban milyen randiprogramokat szerveztek és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
dec. 7. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:

hát ezt nehéz megmondani

kérdés hol laksz, milyen gyakran van tali ...

a másik miket preferál

nem feltétlen neked kell mindig mindent kitalálni

javasolhat a másik is programot vagy kérdezz rá van e valami amit szeretne

de nem is kell mindig programozni néha jo csak sétálni vagy ücsörögni

dec. 7. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de heti 1-et azért illik összehozni szerintem, már ha komoly az érdeklődés egymás iránt. Sokszor teljesen snassz dolgok voltak, elmentünk megnézni bármit a természetben pl, parkot, erdőt, vagy szezonális rendezvényre mentünk, megenni egy fagyit, kürtőskalácsot, bármit... Nekem itt sosem a programon volt a hangsúly, hanem azon, hogy legyen közben lehetőségünk egymással foglalkozni, beszélgetni stb. Illetve igyekeztünk minden alkalmat megragadni, hogy összefussunk, pl ha felém volt dolga, benézett, vagy összebeszéltünk, hogy mikor végzünk és utána mentünk egymás elé és együtt mentünk haza. A szimpátia ha megvan, akkor nem kell minden alkalomra fullos program, mert akkor egymás társasága többet ad bármilyen programnál.
dec. 7. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet erre általános választ adni.

Kezdetleges időszakban heti 1-2 tali szerintem kéne, hogy legyen. Az, hogy mi a program, az függ attól, kinek-mi az érdeklődési köre, milyen évszak van, hol élünk, stb.

Ha csak hétköznap munka után tudunk összefutni, akkor télen nyilván kellemesebb valami benti program. Enni/inni valamit, elmenni moziba, múzeumba, vagy ilyesmi. Hosszabb program esetén viszont én télen is szívesen megyek kirándulni, csak időben kell indulni a korai sötétedés miatt.

dec. 7. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ált. heti 1-2 találkozó, teázó-kávézó, kirándulás, mozi, múzeum, fagyizás, állatkert, ilyesmik. Ha már volt több randi, akkor étterem (első pár randin nem mennék étterembe én személy szerint).
dec. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!