Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose fog összejönni?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és nagyon magányosnak érzem magam! Egy kapcsolatom sem jön össze, én nagyon vágyok a boldogságra, szeretetre, ölelésre! Nyár elején ért véget egy viszonylag hosszú kapcsolatom, és azóta szórakoznak velem a pasik. Olyan jó lenne végre valami jó dolog az életemben! Pasik, hogy lehet nektek megfelelni?2010. nov. 6. 21:39
11/12 anonim válasza:
Hasonlóan érzek... :(
De legalább neked már volt "viszonylag hosszú" kapcsolatod. Nekem még az sem volt..... :(
Már kezd elegem lenni. Soha nem voltam még igazán szerelmes. :(
21F
12/12 A kérdező kommentje:
én voltam, de mikor otthagytak, akkor igazán kínszenvedés volt... úgyhogy inkább ne lettem volna szerelmes... IGen, volt hosszabb kapcsolatom, egy 4 éves, és 2 évre rá egy 1 évig tartó is... most viszont nagyon nem jön össze a dolog :(
2010. nov. 7. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!