Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy létező "lekoptatási stratégia"?
Már több alkalommal is előfordult, hogy egy jól sikerült első randi után (a visszajelzések alapján a másik részről is) egyszerűen nem keres és nem érdeklődik a nő.
Ha írok neki válaszol, de magától nem írna vagy érdeklődne felőlem.
Én úgy gondolom, hogy ha érdekel a másik akkor keresem és érdeklődöm felőle... Vagy csak nem képesek megmondani hogy nem éreztek semmi "kémiát" az irányomba és így akarnak lekoptatni? 40-es nőkről beszélünk ráadásul, nem huszonévesekről :(
A pasinak kéne irányítania hogy közelebbi légkör kialakuljon.
Kialakitani pl hogy legyen egx törzshelyetek mert oda szivesen jár jol érzi magát, vagy segiteni neki az élet nehézségeiben pl szivesen elviszed vásárolni, vagy karácsonyi faluzni, ötletelsz az életében számithat rád ugy érezheti hogy társa vagy mellette állsz ketten könnyebb, vagy vonzalmat kémiát kiváltani, vagy egyszerűen bizalmat hogy látja fontos vagy neki ott vagy mellette ha kell vki.
Amelyik pasi picsogva ül a telefon elott az inkább taszíto csak.
Én az első néhány randi után biztos nem jelentkeznék magamtól. A férfi dolga a kezdeményezés. Mi van, ha nem tetszettem neki, én meg nyomulok?
Ha írsz neki, és válaszol, és benne van további találkozásokban, akkor minden rendben van.
Létező.
Meg sok esetben a pasi azt hiszi, hogy jó volt a randi, de a csajnak nem volt az. Vagy kifogtál egy "vacsizós" csajt, aki csak lehúzott egy vacsira meg pár Insta fotóra a helyen.
Ha akarok egy nőt, keresem.
Ha nem akarom őt, nem keresem.
Ilyen egyszerű ez.
49/F
Első randi után az udvarlást szeretné a legtöbb nő. Ha írsz neki és válaszol, akkor rendben van a dolog, csak idő kell.
Férfira nem nyomulunk, mert annak sajna sosincs jó vége. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel minket.
#8 Ilyen faxkalapokkal hogyan tudsz egyáltalán egyetlen randira is elmenni?
Beszélgetés közben nem derül ki mekkora f4sz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!