Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a fiúk?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hónapok óta beszélgetek és volt mikor napi szinten írt, de olyan is mikor 5-6 napig nem is keresett. Ellenben mindig hosszú es tartalmas beszélgetéseink voltak. Azóta 2x találkoztunk már és eltelt 1 hét és kicsit másabb lett. Minden nap ír, de sokszor nem nyitja meg órákon keresztül pedig látom, hogy elérhető. Következő találkozás időpontja nincs megbeszélve csak, hogy majd találkozunk, de elkezdtem görcsölni ezen, mert tényleg szeretném ha működne köztünk. Szerintem nem mondtam semmi olyat, tény és való, hogy szinte mindig azonnal reagálok ha ír valamit, mivel engem tényleg érdekel. Most taktikáznom kéne, hogy érdekes legyek?

tegnap 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ez inkább személyes. Lehet úgy érzi nem akar leköteleződni.
tegnap 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
A taktikázást nem tartom célravezetőnek. Én is inkább az őszinte kommunikációra szavazok, ha értelmes a másik fél akkor cserébe ő is őszinte lesz veled. Csak arra ügyelj ne számonkérés legyen, hanem minél finomabb, asszertívebb kommunikáció. Még annyit, hogy az állandó intenzitást nem lehet elvárni senkitől, és ha mondjuk most nyomulni kezdenél, pont hogy taszítást váltanál ki még jobban. Az is lehet csak teret kell adj neki egy időre, aztán újult erővel tér vissza. Kivéve ha mondjuk másik nő van a dologban, de azt meg úgyis érzed, mivel olyankor elveszti a lelkesedését tartósabban is feléd.
ma 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosan szimpatizál neked, de nem gondolja ő ezt veled komolyan, ha 1 hétig nem is keresett. Mennyit beszélgettek egyébként nap mint nap? Ha csak pár mondat, meg néha egy két sztori, én nem élném bele magam. Taktikázás meg felesleges, ha nem érdekled őt, lehet azzal felkelted ideiglenesen a figyelmét, hogy keveset írsz és elkezd ő egyre többet írni, de ez csak egy ideig óráig tart utána visszaáll a történet ugyanoda. Úgyhogy ha kapcsolatot akarsz, felejtős.
ma 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!