Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány, ha a férfi előző kapcsolatában cuckoldozott?
Figyelt kérdés
Vevő volt rá az exe is, szerették.
Semmi nem kötelező, csak megtudod.
dec. 6. 12:00
1/9 anonim válasza:
Hát konkrétan behánynék ott helyben, ez beteg.
2/9 anonim válasza:
Kettős mérce ha nő csinálta volna a férfiak nagy része elfogadná a férfi egy perverz disznó ha a misszionárius pózon túl bármit is ki mert próbálni.
3/9 anonim válasza:
Határeset. Nem akarok senkit megalázni, de ezzel nekem veszít a férfiasságából. Én maximálisan monogám vagyok, szóval bizarrnak látom ezt az egészet. Illetve nekem az a tapasztalatom, hogyha valaki valamit szeret, és a múltban csinálta, akkor hiába mondja, hogy nem várná el, idővel úgyis akarni fogja újra. Egyre többször hozná fel, utalna rá, “viccelődne” vele, amivel nyilván burkoltan de erőlteti a témát, mert meg akarná élni. Ami teszem hozzá valahol normális, és nem igazán várnám el senkitől, hogy miattam lemondjon a vágyairól. Ezért nem látnám értelmét folytatni, mert nekem a nem az nem.
4/9 anonim válasza:
Ha a nőt is izgatja semmi gond. De nálam kizáró ok lenne. Ha erre izgul akkor nem tud lemondani róla hosszú távon.
5/9 anonim válasza:
Ez így nem elfogadható. Az már igen, ha van szeretője és te úgy teszel, mintha nem tudnál róla. Az elég gyakran meg is esik, sok gyerek is születik így, amire a vicc is utal:
A kisfiú megkapja élete első számítógépét, és mivel azt hallotta, hogy a számítógép mindent tud, gyorsan be is írja:
– Hol van most az apám?
A számítógép természetesen válaszol:
– A tavon pecázik.
De a srác csak nem nyugszik:
– Téves! Apám 3 éve meghalt.
Mire a válasz:
– Téves! Anyád férje halt meg 3 éve!
6/9 anonim válasza:
Mégha nem is erőltetné rám (amit erősen kétlek!) akkor sem lennék vele kapcsolatban, de még szexkapcsolatban sem. Nem érdekel, hogy az exe belement. Nekem nem fér bele monogám kapcsolatba ilyesmi.
7/9 anonim válasza:
Nem "hátrány" hanem kizáró tényező. Nem ugyanaz az elképzelésünk egy normális párkapcsolatról.
9/9 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy ő volt a lúzer, aki dugatta mással a feleségét, vagy ő volt az, aki kihasznált egy ilyen idiótát. Bár nekem egyik sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!