Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire hátrány, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha a férfi előző kapcsolatában cuckoldozott?

Figyelt kérdés

Vevő volt rá az exe is, szerették.

Semmi nem kötelező, csak megtudod.

dec. 6. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Hát konkrétan behánynék ott helyben, ez beteg.
dec. 6. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Kettős mérce ha nő csinálta volna a férfiak nagy része elfogadná a férfi egy perverz disznó ha a misszionárius pózon túl bármit is ki mert próbálni.
dec. 6. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Határeset. Nem akarok senkit megalázni, de ezzel nekem veszít a férfiasságából. Én maximálisan monogám vagyok, szóval bizarrnak látom ezt az egészet. Illetve nekem az a tapasztalatom, hogyha valaki valamit szeret, és a múltban csinálta, akkor hiába mondja, hogy nem várná el, idővel úgyis akarni fogja újra. Egyre többször hozná fel, utalna rá, “viccelődne” vele, amivel nyilván burkoltan de erőlteti a témát, mert meg akarná élni. Ami teszem hozzá valahol normális, és nem igazán várnám el senkitől, hogy miattam lemondjon a vágyairól. Ezért nem látnám értelmét folytatni, mert nekem a nem az nem.
dec. 6. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Ha a nőt is izgatja semmi gond. De nálam kizáró ok lenne. Ha erre izgul akkor nem tud lemondani róla hosszú távon.
dec. 6. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez így nem elfogadható. Az már igen, ha van szeretője és te úgy teszel, mintha nem tudnál róla. Az elég gyakran meg is esik, sok gyerek is születik így, amire a vicc is utal:

A kisfiú megkapja élete első számítógépét, és mivel azt hallotta, hogy a számítógép mindent tud, gyorsan be is írja:

– Hol van most az apám?

A számítógép természetesen válaszol:

– A tavon pecázik.

De a srác csak nem nyugszik:

– Téves! Apám 3 éve meghalt.

Mire a válasz:

– Téves! Anyád férje halt meg 3 éve!

dec. 6. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Mégha nem is erőltetné rám (amit erősen kétlek!) akkor sem lennék vele kapcsolatban, de még szexkapcsolatban sem. Nem érdekel, hogy az exe belement. Nekem nem fér bele monogám kapcsolatba ilyesmi.
dec. 6. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem "hátrány" hanem kizáró tényező. Nem ugyanaz az elképzelésünk egy normális párkapcsolatról.
dec. 6. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Én nem kezdenék ilyennel.
dec. 6. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy ő volt a lúzer, aki dugatta mással a feleségét, vagy ő volt az, aki kihasznált egy ilyen idiótát. Bár nekem egyik sem szimpatikus.
dec. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!