Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti ismerkedés elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti ismerkedés elején azonnal felvállaljátok a legnagyobb hibáitokat is?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés szülte a kérdésemet : https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Itt elmagyarázták egy alkoholista férfinak hogy neki kötelessége azonnal elmondani hogy felépülő alkesz.

Fordítsuk meg! Ti is felvállaljátok azonnal a legnagyobb gyengeségeteket?

dec. 5. 17:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Fel. Mondjuk nekem eleve minden kapcsolatom több hónapos (vagy több éves) ismertségből, haveri viszonyból alakult ki, úgyhogy addigra ismerték már a fő jellemvonásaimat, jókat és rosszakat is.
dec. 6. 12:58
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem azonnal az első talikon, de elég hamar elszoktam mondani, hogy antidepresszánst szedek, és vannak szorongásaim. Egyébként meglepően jól fogadták, senki sem lépett le emiatt. Bár igazából manapság ez már sajnos amúgy se "extra" dolog, egyre több a mentális problémás ember.
dec. 6. 20:59
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Velem kapcsolatban a legnagyobb hiba hogy szívbetegségeim vannak, és szinte 0 a terhelhetőségem. Nagyon hamar kifulladok, felmegy az egekbe a pulzusom, rosszul leszek, elájulok. Nem tudok nyáron túrázgatni, nem nagyon megy a sportolás, futás, meg mi egyebek.

Ezt el szoktam mondani, mert minden pasinak annyi a hobbija hogy szeret kirándulni.

dec. 7. 11:49
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Akkor dugni se tudsz rendesen mert kifulladsz
dec. 7. 14:00
 35/36 A kérdező kommentje:
33: Nekem mondjuk nem az a hobbim, mert nekem meg a tüdőm beteg és én is kifáradok hamar. Inkább otthon szeretek lenni szabadidőben.
dec. 7. 14:03
 36/36 anonim ***** válasza:
Két dugásra alkalmatlan ember, jó páros lennétek.
dec. 7. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!