Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti ismerkedés elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti ismerkedés elején azonnal felvállaljátok a legnagyobb hibáitokat is?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés szülte a kérdésemet : https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Itt elmagyarázták egy alkoholista férfinak hogy neki kötelessége azonnal elmondani hogy felépülő alkesz.

Fordítsuk meg! Ti is felvállaljátok azonnal a legnagyobb gyengeségeteket?

dec. 5. 17:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
73%

Elmondok mindent, ami lènyeges. Elmondom az állataimat és, hogy hogyan állok ehhez a kérdéshez. Elmondom, hogy nem vagyok és nem leszek az otthon melege. Hogy rendetlen vagyok és jellemzően mindenhonnan elkések. Hogy a teljes egyenjogúság és munkamegosztás az alap számomra egy kapcsolatban. Hogy alacsony a libidóm.

Kb ennyi amivel "gond" van nálam, ami a másikra is kihat a kapcsolatban. Szerintem az ilyesmit fontos az első 3 randin közölni, mielőtt komolyra fordul a dolog.

dec. 5. 18:42
 12/36 anonim ***** válasza:
13%
Rajtam simán latszik minden, mondanom se kell.
dec. 5. 18:45
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Igen, szeretek olyan lenni az elejétől amilyen vagyok. Annak nincs értelme hogy megjátszom magam, majd fél év múlva elhagy mert nem így képzelte. Mindent az elején leszögezek.
dec. 5. 19:27
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
Igen, persze. Ami fontos azt miért ne? Van egypár hibám, mi tagadás? :D Mondjuk, hogy makacs vagyok és forrófejű aztán néha utólag kell gondolkodnom.
dec. 5. 19:31
 15/36 anonim ***** válasza:
22%
Nincs semmi olyan durva hibám, ami az alkoholizmushoz fogható. De ja, nem szoktam titkolózni, magamat adom, de olyan hibám nincs, amit így eleve közölni kellene, kb 1-2 hónap alatt kiderül minden olyan rólam, ami esetleg valakinek zavaró lehet.
dec. 5. 19:50
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy mondják.

Ha megkérdezed a body count-ot vagy bármi lényeges infót, szinte mind hazudik.

dec. 5. 21:38
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert remek szűrő. Valamilyen úton-módon szoktam jelezni, hogy soha nem főzök, magamra sem, utálom az egész témát, a takarításon sem pörgök annyit, dekor, ez-az végképp felejtős.

Vannak még hasonló népszerűtlen dolgaim, pl. nincs smink, csini rucis-csajos stílus stb., de a fentiek az igazán vízválasztóak, főleg a kaja-téma.

dec. 5. 21:45
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen ilyen egetrengeto hibám a dohányzás. A büdös "rendes" cigirol már leszoktam, de az alternatív megoldásokkal élek. (E-cigaretta)

Nem, nem szoktam tagadni. Ha valakinek ez kizáró ok, megértem, nem egymást keressük.

dec. 5. 22:11
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos boltkóros vagyok….ezt elszoktam mondani. Szóljon mentségemül, de mindig a saját pénzemet vertem el. És most is. 78 db cipőm van, 97 db kabátom 60db táskám….

A másik pedig pánikbeteg vagyok. Ezt is jó ha tudja a másik.

dec. 5. 22:12
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

Valahogy tènyleg zavaró hibákról nem esett eddig szó...

Pèldául, hogy a nőkkel tegyük fel, ledumalok egy randit, minimum felèt sosem látom / látod tobbet, koddè válik... Teljesen normális mechanizmus, hogy megigeri a randit, majd sosem valaszol tobbet...

Tehat alapvetoen egy jellemzoen igen gerinctelen egy fèreg fajta.

Èn ha megigerek valakinek valamit, az ugy is van.

Masreszt...

Arrol egyik sem beszel, hogy csalta-e mar meg az exèt korabban?

Hogy a szemelyisege sokszor elviselhetetlen...?

Hogy borzaszto trehany, se nem mos, foz takarit, de a csillagpozon kivul mast nem tud felvonultatni...?

Hogy mar fel faluval lefekudt, de neked majd csak fèl fizetesed rááldozasa utan az 5. randi táján lesz eselyed, kiveve ha meg nem gondolja magat addig... Ugyanis ha meg nem vagy eleg gyors, nagyresze szimplan ghostol.

Nagyresze egy ghost mester.

Aztan te meg talald ki, hogy mi baja.. ha megkerdezed, termeszetesen hazudik, jon a valasz: seeeemmmmiii.

Te meg igazodjal ki, raadasul eddig a randik 90% te finansziroztad....

dec. 5. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!