Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kialakulhat /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kialakulhat / lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy hetet beszélgettem egy Hölggyel és most hétfőn találkoztunk először személyesen.

Akárcsak én, ő is egy visszahúzódó, csendesebb személyiség és olyan téren is egyezünk, hogy nem nagyon van, akire tudna számítani a saját korosztályán belül, nincs baráti társasága.

Neki még nem volt kapcsolata, nekem egy 5 éves kapcsolatom volt.

Egész kellemesen el tudtunk beszélgetni egy kávé felett, de már a találkozás elején nagyon érezhető volt, hogy feszült (mondta is, hogy oldódnia kell).

A kávézás után megfogtam a kezét és a randi végén megkérdeztem, hogy lenne-e kedve újra találkozni. Erre ő azt felelte, hogy még "fel kell dolgoznia" ezt az egész találkozást, mert ez neki nagyon új volt. Ma közölte velem messengeren, hogy nagyon megijedt, amikor megfogtam a kezét (pedig megkérdeztem előtte, hogy szabad-e). Felajánlottam, hogy esetleg még csütörtökön tudnánk találkozni, mert neki a héten a többi nap nem jó. Ma rákérdeztem, hogy pozitívan ítéli-e meg a találkozást és azt mondta, hogy még feldolgozza.

Jelenleg nem dolgozik, azt mondta, hogy tanulni szeretne még, de azt se igazán tudja, hogy mit és hol.

Szerintetek aki már egy kézfogástól megijed és ennyi ideig dolgoz fel egy találkozást azzal nem lesz túl nehéz a későbbiekben? Tudom, hogy egy alapvető bizalomnak ki kell alakulni és az idő.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

24N 27F

dec. 4. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Lol, ugyan miből szeretné? Kedvelni se kedveli mert nem ismeri. Barátkozni meg csak akkor lehet ha nem tetszik neki mint nő. Friendzone-ba önként belépni pedig kész őrültség.
dec. 4. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar semmit toled.
dec. 4. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Szívodj fel egyből kaparni fog.
dec. 4. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Számomra amit fel kell dolgozni, az negatív értelmű szó. Nem akarnék olyan emberrel találkozni, akinél az első randi után ezt az érzést keltettem. Lehet volt valami komoly traumája, de nem tudom én nem tudnám elviselni, hogy félnek tőlem.
dec. 4. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "fel kell dolgoznom" sokszor egy nagyon enyhe lekoptatás. Bocs kérdező. Olyan kapcsolatot még nem láttam a környezetemben kialakulni, ahol a nő így állt a másik közeledéséhez megismerkedéskor. Ezek az ismerkedések egyszerűen nem folytatódnak.
dec. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!