Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kialakulhat / lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?
Sziasztok,
Egy hetet beszélgettem egy Hölggyel és most hétfőn találkoztunk először személyesen.
Akárcsak én, ő is egy visszahúzódó, csendesebb személyiség és olyan téren is egyezünk, hogy nem nagyon van, akire tudna számítani a saját korosztályán belül, nincs baráti társasága.
Neki még nem volt kapcsolata, nekem egy 5 éves kapcsolatom volt.
Egész kellemesen el tudtunk beszélgetni egy kávé felett, de már a találkozás elején nagyon érezhető volt, hogy feszült (mondta is, hogy oldódnia kell).
A kávézás után megfogtam a kezét és a randi végén megkérdeztem, hogy lenne-e kedve újra találkozni. Erre ő azt felelte, hogy még "fel kell dolgoznia" ezt az egész találkozást, mert ez neki nagyon új volt. Ma közölte velem messengeren, hogy nagyon megijedt, amikor megfogtam a kezét (pedig megkérdeztem előtte, hogy szabad-e). Felajánlottam, hogy esetleg még csütörtökön tudnánk találkozni, mert neki a héten a többi nap nem jó. Ma rákérdeztem, hogy pozitívan ítéli-e meg a találkozást és azt mondta, hogy még feldolgozza.
Jelenleg nem dolgozik, azt mondta, hogy tanulni szeretne még, de azt se igazán tudja, hogy mit és hol.
Szerintetek aki már egy kézfogástól megijed és ennyi ideig dolgoz fel egy találkozást azzal nem lesz túl nehéz a későbbiekben? Tudom, hogy egy alapvető bizalomnak ki kell alakulni és az idő.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
24N 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!