Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kialakulhat / lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak?
Sziasztok,
Egy hetet beszélgettem egy Hölggyel és most hétfőn találkoztunk először személyesen.
Akárcsak én, ő is egy visszahúzódó, csendesebb személyiség és olyan téren is egyezünk, hogy nem nagyon van, akire tudna számítani a saját korosztályán belül, nincs baráti társasága.
Neki még nem volt kapcsolata, nekem egy 5 éves kapcsolatom volt.
Egész kellemesen el tudtunk beszélgetni egy kávé felett, de már a találkozás elején nagyon érezhető volt, hogy feszült (mondta is, hogy oldódnia kell).
A kávézás után megfogtam a kezét és a randi végén megkérdeztem, hogy lenne-e kedve újra találkozni. Erre ő azt felelte, hogy még "fel kell dolgoznia" ezt az egész találkozást, mert ez neki nagyon új volt. Ma közölte velem messengeren, hogy nagyon megijedt, amikor megfogtam a kezét (pedig megkérdeztem előtte, hogy szabad-e). Felajánlottam, hogy esetleg még csütörtökön tudnánk találkozni, mert neki a héten a többi nap nem jó. Ma rákérdeztem, hogy pozitívan ítéli-e meg a találkozást és azt mondta, hogy még feldolgozza.
Jelenleg nem dolgozik, azt mondta, hogy tanulni szeretne még, de azt se igazán tudja, hogy mit és hol.
Szerintetek aki már egy kézfogástól megijed és ennyi ideig dolgoz fel egy találkozást azzal nem lesz túl nehéz a későbbiekben? Tudom, hogy egy alapvető bizalomnak ki kell alakulni és az idő.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
24N 27F
"Jelenleg nem dolgozik, azt mondta, hogy tanulni szeretne még, de azt se igazán tudja, hogy mit és hol."
Szoval van félretett pénze és eltartsa az anyja hiszen ha suliba akar járni azt finanszírozni kell. Habár nekem úgy tűnik, hogy nem tudja, hogy mit akar az életben egyáltalán se munkát, se pasit értve és persze lusta. Valószínűleg majd kihasznál téged is, viszed ide-oda ő még egy centet se fog beleadni hiszen "nincs" pénze. De mindig lesz mit "feldolgoznia" mivel egyáltalán nem vagy az esete, de tervezgeti hogyan használjon ki, hogyan manipuláljon minél tovább...
Szerintem egy találkozás alapján nem kell végletes következtetéseket levonni. Ha neked vonzó és téged nem érdekel, hogy fingja nincs, mit akar kezdeni magával, akkor még beszélgess vele, ha tudsz.
De, lehet hogy mivel még kapcsolata se volt, még elutasítani sem tud senkit normálisan, és ennyit mer megengedni magának, hogy "még feldolgozza", közben nem jössz be neki, csak nem képes egyenes lenni.
Szerintem majd meglátod hamarosan, mi az igazság...
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
A beszélgetésünk során elmondta rá, hogy régebben volt valaki, aki közeledni próbált felé, de "leépítette".
Természetesen hagyni szeretnék neki én is időt, csak a határ nehéz, hogy mi nem tűnik ilyenkor nyomulásnak. Holnap még szívesen találkoznék vele a héten, de mivel még "feldolgoz" így ez a labda sem annyira dobható fel szerintem.
Kérdező neked ez tényleg vonzó, hogy ennyire be van sz--rva egy felnőtt? Vagy neked csak a külső számít, és az oké? Én ebben semmi vonzót nem látnék, ha valaki ennyire kapálódzik. Felnőtt ember, ha annyira élvezne veled lenni, ilyen eszébe se jutna, hogy "feldolgoz". Lehet még várni persze, de ez neked szexi?
7) ugye mindenki azt választ magának párként, akit akar...az csak az adott férfi v. nő joga, hogy kit tart okénak magához... neked nem kell igazodnod egy nőhöz sem, a leírt igényekhez sem, és a kérdező is eldöntheti, hogy neki ez elég jó e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!