Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegdimi kérdése:
Első randira szerintetek mennyire jó megjelenés slazanger cipő,dobermans Agresszív pulóver és egy pitbullos sapka ?
Figyelt kérdés
tegnap 12:17
1/7 anonim válasza:
Suttyó és nem szimpatikus.
Öltözz fel rendesen.
6/7 anonim válasza:
Nem épp egy leendő apa és férj effekt. Kb csak ennyi jönne le a srácbol nekem.
Talán megkínálnám hubabubával meg elmennék vele sörözni(habár én mast innék)
A rockot utálom szoval erre irányuló kérdésem is lenne. Hogy ilyen rock metal vagy magyarzene b.zi e. Aztán mondja a szokásosr hogy igen szereti de meghallgat szivesen mindent is. Ettol független rájövök arra hogy pl egyuttbulizni nem fogunk.
De pl kocsmázni jó. Meg ha esetleg nem ég nalam a villany az ilyenek mindenhez értenek kb.
Nyilván se motorja se kocsija, de mondjuk jó lesz néha együtt lógni.
Ha nem kövér.
7/7 anonim válasza:
* meg inkabb vmi devergo cipő vagy vmi deszkás cipő jönne nekem be. A slazanger es hasonlók nálam off. Inkább nem néznék le a lábára, kb kerülném a lefele nézést hogy ne ábránduljak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!