Szerintetek mennyire része a sikernek a jó megjelenés?
Vannak olyan rokonaim, akiknek jó állásuk van, szép környezetben élnek, stb.
Viszont külsőre lerobbantak, nem idősekről beszélek, hanem 30-as, 40-es korosztályról.
Elhíztak, nem adnak magukra, csak a tárgyak fontosak.
Szerintetek mennyire nevezhető sikeresnek az ilyen emberek?
Kinek mi a siker.
Nézz rá a rablóbandánkra, Orbán potrohára, Mészáros lelakottságára, vagy Rezsi Szilárd vérbeli proliságára. Mégis sikeresnek mondhatóak.
Én csóró vagyok, de sportolok, nincs márkás ruhám, családi házam, de nem is érzem hiányát.
Ezek az emberek viszont sokszor lenézőek, holott én nem cserélnék velük, számomra a siker nem itt kezdődik.
Én nem tartom magam sikeresnek, de ezeket az embereket sem.
Számomra a siker az, amikor testi-lelki-anyagi összhangban élsz.
Na már most, akinek sok pénze van, de kövér, az nem él testi harmóniában, hanem sokat dolgozik olyan dolgokért, amire igazán nincs is szüksége.
Számomra a sikeres ember első ismertetője, hogy van minőségi ideje önmagára.
De én nem arra voltam kíváncsi, hogy ők magukat sikeresnek gondolják-e, hanem, hogy szerintetek mi a siker, és nevezhető-e sikeresnek ilyen ember?
Nyilván, ha őt nem érdekli a külseje, nem érzi hiányát, más kérdés, hogy az egészségügyi problémákat senki se szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!