Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire része a...

Szerintetek mennyire része a sikernek a jó megjelenés?

Figyelt kérdés

Vannak olyan rokonaim, akiknek jó állásuk van, szép környezetben élnek, stb.

Viszont külsőre lerobbantak, nem idősekről beszélek, hanem 30-as, 40-es korosztályról.

Elhíztak, nem adnak magukra, csak a tárgyak fontosak.

Szerintetek mennyire nevezhető sikeresnek az ilyen emberek?

2023. júl. 19. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"szerintetek mi a siker, és nevezhető-e sikeresnek ilyen ember?"

Szerintem az a siker, ha leszarod, másnak mi a siker.

Pirosba leszek pontozva emiatt, köszi, de hát kérdezted: SZERINTEM akinek gyereke van, az már nem sikeres. Zsákutca az élete. Ettől függetlenül nem izgat, hogy ők sikeresnek gondolják-e magukat vagy sem.

2023. júl. 19. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a siker. Mindenkinek más. Ezt kellene felfognod, és elfogadnod. ( Vagy legalább a saját dolgoddal foglalkozz, ne máséval).

Nem mindenkit érdekelnek ilyen beteges módon a külsőségek.

Engem se érdekelt soha, most sem , pedig elhízott voltam szinte egész életemben és bőven 30+ évesen vágtam életmódváltásba, és kizárólag az egészségem miatt fogytam le egészséges súlyra. De lefogytam.

Akinek nem olyan előrehaladott ez a probléma és még nem érzi a hátrányait, + nem érdekli a külsőség, az nem fog vele foglalkozni. Ezer más dolog lehet az életében ami fontosabb annál, hogy hogy néz ki.

Mikor még újdonság volt ez a dolog a környezetemben, Mindenki el volt ájulva milyen sokat fogytam, milyen jól nézek ki, de én pl ezt mérhetetlenül felszínesnek tartom, hányni tudnék tőle. Számomra pl nem a külső megváltozása a siker, hanem az, hogy önmagam, a saját testem ellen küzdök évek óta, és emiatt megszűntek az egészségügyi problémáim. Ezért csináltam az egészet.

Mások meg lesüllyesztik ezt a dolgot arra a szintre, hogy jól nézek ki.

Ez is egy példa arra, hogy mindenkinek más a fontos.

2023. júl. 19. 21:20
 13/19 A kérdező kommentje:

Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni.

Ezt egy családi összejövetelen beszélték, hogy X milyen sikeres, neki milyen jó, élete van, már-már magukat lebecsülve.

Nem szóltam semmit, de szívesen elmondtam volna a véleményemet, de nem tettem, mert azt vonták volna le, amit te is, hogy irigy vagyok.

Nem tudok irigy lenni egy 130 kg-s emberre, akkor sem, ha drága autója van.

Az én értékrendemben ezek tárgyak, a fogyasztói társadalomban ez a siket szimbóluma talán.

Na de meddig fog élni ekkora túlsúllyal?

A vagyontárgyakat nem visszük a sírba.

2023. júl. 19. 22:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Nekem sincs gyerekem.

Szerintem ez egyéni, van, aki gyerekkel is tud teljes életet élni (abban egyetértek, hogy ez nagyon, ritka), viszont önmagában az, hogy valakinek van gyereke, az nem siker.

Olyan embernek, aki meg gyerek előtt sem szánt magára időt, annak biztos, hogy hátrány lesz.

Én azt látom, hogy a gyerekvállalók nagy része elhízott (nem a nőkre gondolok szülés után pár hónappal).

2023. júl. 19. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:

"Na de meddig fog élni ekkora túlsúllyal?"

Számít? Bármeddig is él, legalább élvezi az életet. Ellenben te hiába élsz 100 évig, ha az éled csak egy merő szopás és életed végéig másból sem áll mint megvalósulatlan álmokból és irigységből.

2023. júl. 19. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

"viszont önmagában az, hogy valakinek van gyereke, az nem siker"

De pont ez az, valakinek meg siker. Kit érdekel? Elmondhatod a véleményed, a lényeg az, hogy mivel vélemény, ezért nincsenek igazságok.

2023. júl. 19. 22:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Arra értettem, hogy a gyerekért felelősséggel tartozik a szülő, lehet jól, rosszul csinálni.

Ha jól akarod csinálni az bizony komoly meló, de máshogy nincs is értelme.

A mai világban ez viszont nagyon nehéz, szinte önfeláldozás.

Pont azért, mert hajtják a pénzt végletekig az emberek, és önmagukra nem figyelnek.

2023. júl. 19. 22:57
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Ver a szíved, megvan kezed-lábad, ez is egy siker.

Valakinek ez se adatik meg.

2023. júl. 20. 01:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Ismerősöm meghalt 30+ évesen, volt vállalkozása, ismeretségi köre.
2023. júl. 20. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!