Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen nő nehezen fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nő nehezen fog kapcsolatot találni társkeresőn?

Figyelt kérdés

-35 éves

-sportos testalkatú

-nincs gyereke

-szeret utazni táncolni és énekelni

-rengeteg barátja van

-szereti az életet és pozitív

dec. 2. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem inkább könnyen fog kapcsolatot találni. Sok jó adottsága és tulajdonsága van. Pl. számomra vonzó a leírás alapján.
dec. 2. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Könnyen fog.
dec. 2. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Többnyire nem. (F42)
dec. 2. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tele van a társker foglalt házas szexakarokkal vagy igénytelen incel szinglikkel.

Normalis egyedulállo valoban társkereső pasi szinte nincs.

De nem egy sikersztori viszont van a gyk-n. Hogy "a férjem társkeren ismertem meg 1 hét regelés után." Meg egyéb hasonló aranyköpések itt mindig repkednek. Hát szoval hajrá.

dec. 2. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Én szívesen megismerném. :)
dec. 2. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért mert jól nézel ki nem feltételezem azt hogy pont bele akarsz egy olyan pasiba aki komoly kapcsolatot keresek. Főleg hogy 35 éves vagy. Itt már gyereknek vagy gyerekeknek kell hogy legyen ennyi idősen. Kívánom hogy találd meg a számodra legmegfelelőbb férfit.

Egyébként független férfi vagyok.

dec. 3. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!