Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mindvégig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindvégig csak hülyített?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel alakuló fázisban voltam, már régebb óta ismertem egyik ismerősömön keresztül. Egy nagy hülyeség miatt összekaptunk, elkezdett ok nélkül féltekenykedni, végül elköszöntem tőle, mert semmit nem lehetett megbeszélni vele és fel is idegesített.. Majd másnap írtam neki, de tök bunkó volt, és a fejemhez vágta hogy szórakozok vele, majd letiltott. Tiltást azóta visszavonta, de azóta se beszéltünk. Ennek ma egy hónapja.. Szerintetek az egója miatt nem ír vagy csak hülyített? 25 évesek vagyunk mindketten, ha ez számít.

nov. 29. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Oszt mi volt az a nagy hülyeség, ami miatt összekaptál vele?
nov. 30. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Szóval te próbáltad vele megbeszélni, ő nem volt képes/nem akarta normálisan tisztázni a dolgokat, majd másnap újra te próbálkoztál.. Egy a lényeg, hogy NE KERESD. Neki kéne most keresnie téged. Nem gondolom, hogy szórakozott veled. Lehet, hogy kedvel és bejössz neki, de rájött, hogy nem működik ez a dolog és ezért viselkedik így. Az, hogy feloldotta a tiltást még nem jelent semmit.

Bár téged se értelek, hogy mit szeretnél egy olyan embertől, aki nem képes a kommunikációra?! Ha tényleg csak egy hülyeség miatt történt ez a veszekedés és elment, akkor egy igazi veszekedésnél szerinted mit csinálna? Elárulom, ugyanígy viselkedne.

nov. 30. 11:10
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Féltékenykedett egy hülyeség miatt...Biztos hülyeség volt? Aztán nem értett veled egyet te meg másnap azt írtad milyen bunkó majd letiltott? Most meg feloldott, de ennyi? Szerintem ha volt oka nem bízni benned akkor tök érthető, hogy letiltott. Nyilván lehet azért oldott fel mert hülye, vagy mivel régebb óta ismer cikinek érzi, de semmi értelme ha nem bízik benned és te még le is hordod bunkónak miközben adtál rá okot.
nov. 30. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Mi miatt volt féltékeny? Mert ha pl fiú barátodra, akkor lehet neki ez nem fér bele. Az is lehet úgy volt vele, ha már elköszöntél tőle akkor ez ennyi volt. Mindenesetre ha ennyi miatt elengedett, nem ő volt a te embered
nov. 30. 12:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Legjobb haverjának volt szülinapja, és elhívott engem is. Ott bemutatta a többi haverját, és az egyik megkérdezte előtte, (vagyis inkább megkérdezett minket😂), hogy nem e cink ha bejelöl fbon. Helyettem válaszolt, hogy nem baj. Majd mikor vitt haza már akkor kezdte az úton, hogy minek igazoltam neki vissza és hasonlók.. Utána ugye ez folytatódott írásban. Mi ez, ha nem hülyeség?
nov. 30. 18:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Igaz, nem kéne már ezen gondolkoznom, csak úgy megfordult a fejemben hogyha ilyen hülyeség miatt megszakadt a dolog, akkor nem hiszem hogy komolyak voltak a szándékai velem. Pedig hangoztatta jó párszor hogy ő komolyan gondolja, ezért tettem fel a kérdést, hogy szerintetek is hülyített e.
nov. 30. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Használt a haver előtt jófejnek akart tűnni, hogy ő nem féltékeny, de amikor beleegyeztél akkor kiakadt mert igazából nem akarta.
nov. 30. 18:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőgyűlölő pcs. Mindenért is a nő a hibás, azért is amiért a haverja bejelölt, valaki rádnézett, vagy bármi nem volt ideális az életedben mindenért csakis és csakis a NŐ lehet a HIBÁÁÁS. Örülj hogy megszabadultál tőle.
nov. 30. 18:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem is egyeztem bele, mivel egyből rávágta hogy nem baj, így nem tudtam válaszolni. Visszaigazolni is csak azért igazoltam, mert a haverja és amúgy normális is volt, másrészt azt válaszolta helyettem hogy nem baj. Egyébként a féltékenykedést mondtam az úton neki, és azt válaszolta hogy egyáltalán nem féltékeny. Na mindegy, úgy gondolom hogy csak szórakozott velem, így visszagondolva. Köszi mindenkinek a választ!
nov. 30. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!