Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindvégig csak hülyített?
Semmi jó nincs itt amiért akarna tőled valamit, szenvedés lenne az egész.
nov. 29. 22:47
2/19 A kérdező kommentje:
Nyilván volt rengeteg jó dolog is, de minek írjam le? Felesleges lenne.
de ki akar egy kapcsolatot ami már az elején is ilyen reszelővel rejszolás, ami később csak még nehezebb lenne. nem egymást keresitek.
nov. 29. 22:55
4/19 A kérdező kommentje:
Sosem kaptunk össze, ez volt az első alkalom, pedig mindenegyes nap beszélgettünk és jó párszor találkoztunk már..
Idegbetegek ezek, az első konfliktusnál borul a rózsaszín felhő a fejükben.
nov. 29. 23:34
Most komolyan az a lényeg, hogy Végig Hülyített e?? Honnan tudjuk ebből a pár mondatból?? Szerintem felejtsd el, és máskor jobban figyelj arra, hogy ne balhézz rögtön, hanem kommunikálj. Ha a másik nem képes rá akkor meg engedd el.
nov. 30. 00:40
7/19 A kérdező kommentje:
Igen ez a lényeg, mi más lenne ezekután?😂 Ki balhézott vele? Nem írtam sehol olyat, eleve nem lehetett megbeszélni semmit vele, ezért köszöntem el.
"Összekaptunk" - de amúgy ne ezen a szón lovagolj. Akkor nem balhéztatok. Nekem mind1.
Mi lenne ezek után a lééényeg? Mondjuk, hogy azt vizsgáld, egy hónap után te miért még mindig azon lovagolsz, hogy a pasi, akivel nem lehet semmit megbeszélni, miért nem ír! És miért kattogsz rajta, hogy ír-e, amikor elvileg konstatáltad, hogy nem működtök együtt, nem lehet kommunikálni vele?!
Olyan kérdéseknek van értelme, olyanok visznek előre az életben, amik rólad szólnak, hogy te tanulj általa. Azzal nem tudsz kezdeni semmit, hogy ő miért nem ír, illetve fogalmunk sincs mit gondol ő, nem is értem ezt miért ismeretleneknek kellene tudnia megmondani! Szerintem lépj tovább és ne foglalkozz olyan emberekkel akikkel nem lehet kommunikálni mert csak égetik az idődet és az energiáidat!
nov. 30. 01:01
8 Azért nem mindegy a "balhéztál vele" meg a "balhéztatok". Pl ilyenek szoktak lenni, hogy valaki finoman felhívja a figyelmet ezekre a kis nyomulásokra meg csúsztatásokra a másiknál, tök kedvesen meg minden, de mivel nem csicskult be, már balhézásnak minősítik és kész eddig tartott a romantika. Mert egyáltalán nem ugyanazt jelenti, ez egyszerűen őszinte kommunikáció.
nov. 30. 01:20
Menjünk sorban. Volt már szex?
nov. 30. 06:01
Kapcsolódó kérdések: