Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindvégig csak hülyített?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel alakuló fázisban voltam, már régebb óta ismertem egyik ismerősömön keresztül. Egy nagy hülyeség miatt összekaptunk, elkezdett ok nélkül féltekenykedni, végül elköszöntem tőle, mert semmit nem lehetett megbeszélni vele és fel is idegesített.. Majd másnap írtam neki, de tök bunkó volt, és a fejemhez vágta hogy szórakozok vele, majd letiltott. Tiltást azóta visszavonta, de azóta se beszéltünk. Ennek ma egy hónapja.. Szerintetek az egója miatt nem ír vagy csak hülyített? 25 évesek vagyunk mindketten, ha ez számít.tegnap 22:45
1/7 anonim válasza:
Semmi jó nincs itt amiért akarna tőled valamit, szenvedés lenne az egész.
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván volt rengeteg jó dolog is, de minek írjam le? Felesleges lenne.
tegnap 22:50
3/7 anonim válasza:
de ki akar egy kapcsolatot ami már az elején is ilyen reszelővel rejszolás, ami később csak még nehezebb lenne. nem egymást keresitek.
4/7 A kérdező kommentje:
Sosem kaptunk össze, ez volt az első alkalom, pedig mindenegyes nap beszélgettünk és jó párszor találkoztunk már..
tegnap 23:04
5/7 anonim válasza:
Idegbetegek ezek, az első konfliktusnál borul a rózsaszín felhő a fejükben.
6/7 anonim válasza:
Most komolyan az a lényeg, hogy Végig Hülyített e?? Honnan tudjuk ebből a pár mondatból?? Szerintem felejtsd el, és máskor jobban figyelj arra, hogy ne balhézz rögtön, hanem kommunikálj. Ha a másik nem képes rá akkor meg engedd el.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ez a lényeg, mi más lenne ezekután?😂 Ki balhézott vele? Nem írtam sehol olyat, eleve nem lehetett megbeszélni semmit vele, ezért köszöntem el.
ma 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!