Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nővel első talin vigyek neki kézzel készített virágot? vagy az túl sok? egyelőre társkeresőn levelezünk egy hete.. vagy inkább 2. randira ha úgy alakul?
Miért lennék fogyatékos attól, hogy nem érzékelem tökéletesen a logikát a véleményed mögött?
Szerintem inkább kommunikációs zavar, ezért kértem pontosítást.
#12 Nincs kommunikációs zavar, csak nem érted a szavakat.
Nem porfogó: aminek van anyagi/esztétikai értéke és/vagy hasznos.
Egy kézzel készített virág maximum akkor fedi ezt a kategóriát, ha aranyból csináltad, vagy egy festmény.
Az élő virágnak több haszna van esztétikailag, ráadásul érzelmileg, egészségügyileg is van haszna.Egy élőlény, jó illata van, teljesen más, mint egy művirág/kézzel készített akármi.
Nem tudom milyen példákat kéne még írni, hogy végre megértsd mi a különbség a porfogó és a normális ajándék közt? Normális ajándék bármi lehet, amit anyagilag elbírsz.Olyat vegyél, amire van pénzed, ami értékes vagy hasznos, szereti az ajándékozott.
Az is opció, hogy ne adj semmit.
Teljesen egyetértek.
Ez egy nagyon jó válasz volt, köszönöm.
Ehhez fogom tartani magam, nagyon jó, és logikus a nézőpontod.
Illetve köszönöm mindenkinek a véleményét, mindenkiét értékelem, természetesen zölddel.
Maximum 2. randira lehet okés inkább, szerintem is.
A kézzel készültet meg azért gondoltam, hogy esetleg sokan szeretik, mert az is szép és dekoratív, szinte semmi pénzbe nem kerül, míg hosszú távon mutatós.
Mi az, hogy kézzel készített virág? Szerintem az óvodában szoktak ilyet csinálni az anyukáknak, de mi elvileg már felnőtt emberek vagyunk.
Szerintem amikor elöször találkozik két ember, rohadtul kellemetlen tud lenni kapni egy virágot.. Lehet be se jön a pasi, és annyira kínos vele egy szál virággal lófrálni. Nekem volt ilyen tapasztalatom és kellemetlen volt.
Első alkalommal le lehet szűrni, hogy bejöttök-e egymásnak, és utána lehet kedveskedni..
Vigyél neki valamit.
Akár virágot, akár egy tábla csokit.
Én örülnék az ilyen apró figyelnességeknek, mert akkor tudom hogy akár nekem imponálni.
Tudod milyen kellemetlen amikor a randi partnerem üres kézzel jön mindig?
Nem látom benne azt hogy egyáltalán akar tőlem valamit, így el is megy a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!