Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ha így viselkedik szakítás után?
Múltkor szakítottam a barátnőmmel.Miután hazaértem feljött MSN-re és közölte,hogy öngyilkos lesz és felvágja az ereit.Kb.1 órán keresztül kellett neki könyörögnöm hogy ne tegye satöbbi.Utána megkérdezte hogy nem szeretném-e újra kezdeni vele.Mondtam neki hogy nem utána megint felakarta vágni az ereit.Már egy hete nem láttam barátai se hallottak róla.Szerintetek ez nem gyerekes?Mármint az hogy öngyilkos akar lenni a szakítás után.Szerintem felesleges ..
19/F
Nekem is van pár haverom akiket ezzel"zsarol"a barátnőjük,de ebből soha nem lett semmi náluk,max egy két karcolás a csuklón amit feltünésből csináltak a csajok.
Ha látja,hogy érdekel téged és így ebből kifolyólag találkoztok is akkor tuti nem hagyja abba.
Mond,hogy ez gyerekes és jobb lenne ha békében válnátok el,nem fenyegetőzne.
mint kívülállónak elég gyerekesen hat a barátnőd "játéka"..
az ilyesmiknek semmi igazságalapja nincs, csak arról szól,hogy minden figyelem rá összpontosuljon, már csak az a baj, hogy ez nem csak rád, hanem a baráti körére is kiterjed. szerintem ez csak szimpla érzelmi zsarolás.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!