Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez esetben megbocsátható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben megbocsátható a “ghosting” a részemről?

Figyelt kérdés

Egy férfiról van szó, aki sokáig nem tudta eldönteni, hogy készen áll-e egy kapcsolatra vagy nem. 1 évvel ezelőtt kb elég sokszor jatszadozott velem. Tény, nehéz időszakon ment keresztül, de volt bőven hogy eltűnt 1-2 napra is. Elsodródtunk végül. Engem teljesen összetört, még tetoválásom is van miatta.

Most újra egymás életébe kerültünk, már sokkal jobb a helyzet, sokkal jobban akar engem. Nagyon romantikus is lett köztünk a kapcsolat, már kb kimondtuk, hogy együtt vagyunk, csak én tartózkodok tőle a régi dolgai miatt, amiről ő is tud. Nehezen nyerte vissza a bizalmam, de látszik rajta tényleg, hogy próbálkozik.

Pár napja meg lett beszélve, hogy találkozunk, egy másik városba kellett volna eljönnie értem kocsival. 1 órával előtte hívtam, eltűnt. Nem jött el……. Rá 1 órára hívott párszor, de dacból nem vettem fel. Majd újabb 1 óra múlva ennyit írt, hogy “bocsi elaludtam”. Rá nem telt el 20 perc, barátnőm rám írt, hogy “találd ki kit láttam kocsival a városban XY boltnál leparkolni”. Ahol látta őt, az kb 10 percre sincs tőlem… viszont pont ott van ahol az exe lakik. Vártam utána újabb fél órát, hogy hívjon…. Hogy hátha hozzám jön, hisz annyira velem akarta tölteni a napot. De semmi.

Letiltottam őt szó nélkül.

Azóta eltelt pár nap, látom, hogy próbálkozik, hogy elérjen engem, de nálam ez kicsit elment. Mégis minden reggel bűntudattal kelek fel (most is), hogy egy komoly szándékkal indult kapcsolatnak most az én részemről lett “ghosting” a vége. De mégis ahányszor régen megalázott, úgy érzem ennyit most ő is érdemel. Nem érdekel mi volt a háttérben, már majdnem a párom volt, a mi bizalmi múltunk miatt én úgy érzem ez már nem fér bele.

Jól csináltam? Remélem még nem neki áll feljebb. Tényleg én már semmit nem akarok vele megbeszélni.

nov. 16. 09:05
A kérdező szavazást indított:
Jó döntés volt
Nem volt jó döntés
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lett volna telefonon megmondani, mi van. A lényeg, hogy ne táncolj vissza hozzá, leírásod alapján link alak.
nov. 16. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha letiltottad, akkor szerintem mar mindegy. Mondjuk elotte lehet en is beolvastam volna neki, tudja, hogy nem csinalhat hulyet beloled. Ezt az alakot inkabb hanyagold, o se tudja mit akar, abszolut megbizhatatlan. Ne ilyenre pazarolj szep eveket (vagy par honapot se). Hidd el, aki tenyleg teged akar, azon erezni fogod.
nov. 16. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Én beszéltem volna vele telon hogy mi ez az egész és mit keresett az exe házánál. Offos, ez nem változtat a lényegen, de így meg kérdések maradtak megint benned és nehezebb lesz magadban lezárni.
nov. 16. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted szerintem.
nov. 16. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy megváltál tőle azt nagyon jól tetted. Legyen is végleges, de vigyázz, az ilyen megpróbálja mindig visszanyalizni magát hazugságokkal! A ghostingot annyira már nem tudom támogatni, pár ritka kivételtől eltekintve.
nov. 16. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted, max kihasznált volna. Felejtsd el. Bármit mond ezután ne hidd el.
nov. 18. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!