Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom, hogy valójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy valójában mennyire vagyok vonzó, mint nő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

20as!

De egyáltalán ne gondold hogy ez kellemes.

Tudod mikor kellemes? Amikor normális kinézetű emberről van szó.

De a többség aki nekem akarja csapni a szelet, annak ellenére hogy férjem van:

alacsonyabb egy fejjel mint én,

cgány,

büdös,

öregebb 20 évvel,

rohadnak a fogai,

hörcsögfejű,

dagadt,

fogyatékos,

vagy csak buta,

szóval olyanok, akiket elhagyott a felesége(okkal), és mindenáron bszni akarnak.

Könnyű dolgom volt amikor ismerkedni akartam, mert tudtam hogy nem kapok visszautasítást, de nehéz dolgom van most hogy nem kéne senki, de mégis zaklatnak.

Amikor meglátsz egy olyan pasast akitől undorodsz, és tudod hogy már elképzelt mindenféle pózokban meztelenül meg azt hogy bekapod neki.... Inkább ne vennének észre, minthogy mindenféle torz beteg rám száll, mert nulla önkritikával rendelkeznek.

tegnapelőtt 10:06
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

21: Hogy jó-e ez vagy sem, az már más kérdés.

Nyilván azoknak, akiket felsoroltál, senki sem örül - mi, rondák sem, attól még, hogy elvileg (egyfajta kimondatlan társadalmi közmegegyezés szerint) ez lenne "a szintünk", ez "jár", és értékelnünk kellene, hogy legalább ilyenek hajlandóak ránk nézni.

Viszont ez, hogy idézlek: "Könnyű dolgom volt amikor ismerkedni akartam, mert tudtam hogy nem kapok visszautasítást", qrva nagy előny ám!

És mivel "elkeltél", feltételezem, nem kizárólag a felsoroltakból állt a rendelkezésedre álló választék, tehát nem csak ők akartak tőled valamit vagy voltak nyitottak rád. Hanem ott volt köztük a normális kategória is - nevezzük akkor így az egyszerűség kedvéért azokat, akiknek sem a kinézetétől, sem a személyiségétől, viselkedésétől, kommunikációjától stb. nem jön rád felváltva a sírhatnék és hányhatnék. Szóval nem annyiban merült ki a választási lehetőséged, hogy két rossz - azaz az élethosszig tartó "szingliség", szex- és intimitásnélküliség vagy az említett díszpintyek - közül dönthettél a kisebb mellett. Ott volt a jó. Volt perspektíva, "jövőkép". Nem az, mint a magamfajtának, hogy a világra bsztak anyámék kegyetlen rondaként, "élvezhetem" ennek mindenféle hátrányait gyerekkortól kezdve, aztán serdülve, majd felnőve ez vár, ez a kilátástalan nyomor, és sosem lesz jobb, mindig csak az egyedül r0hadás vagy az említett legalja alakok maradnak.

tegnapelőtt 10:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
21: a kérdés nem az volt, hogy kellemes-e, hanem hogy mi a fokmérője a "jónőségnek" vagyis annak, ha egy nő vonzó a férfiak számára! Én a 18. válaszoló voltam és leírtam, hogy a férfiak által mutatott érdeklődés a mérvadó. Tök mindegy, hogy ez kellemes-e vagy sem, ez a mérce.
tegnapelőtt 12:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én az alapján gondolom azt, hogy az vagyok, hogy akárkivel randiztam, vagy akár csak képcsere, ilyesmi, mindig kaptam bókot, és mindenkinek tetszettem.

Nyilván személyiségre nem mindenkivel passzolunk, de az már más kérdés.

Legutóbb egy olyat is mondtak nekem, hogy a fickó dolgozott együtt egyszer fotózáson valami modellel, aki szépségkirálynő is volt, de hogy én sokkal szebb vagyok nála, ő sminkkel nézett csak ki jól.

tegnapelőtt 20:02
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

24

Én ezt írtam, de lepontoztatok...

Egy nő akárkivel cserél képet, bókolni fog neki a férfi, akkor is ha amúgy nem tetszik neki.

Menjetek fel pl. Interpalsra, nézzétek meg, hogy teljesen mindegy hogy szép a nő vagy átlagos, kövér vagy vékony, mindegyik képe alatt ott lesz hogy "bjútiful" meg "you are gorgeus"...

Férfiként mondom, hogy a férfiak fűnek-fának s.gget nyalnak, tökmindegy hogy néz ki a nő.

Ebből senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket, ettől még nem feltétlen vagy vonzó, csupán nő vagy, a férfi meg férfi, meg van ennek a mechanizmusa.

tegnapelőtt 20:18
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

24-es válaszoló vagyok.

Hát ez egyáltalán nincs így...

Azóta vagyok csak "sikeres" a pasiknál, mióta tényleg csinos vagyok, sokat edzem, sokat foglalkozom a bőr ápolással, öltözködéssel. Szóval egyáltalán nem igaz, hogy bárki meg bármi vonzó lenne.

tegnapelőtt 20:26
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Először is onnan, hogy a 'mint' elé nem kell vessző. Megbuktál, maradék dagadék vagy
tegnapelőtt 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!