Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom, hogy valójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy valójában mennyire vagyok vonzó, mint nő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%
Egy fix: Nem az alapján hogy hány fiú akár tőled valamit. Sokkal inkább az alapján hogyan néznek ki akik képesek is illedelmesen közeledni.
nov. 11. 23:08
 12/27 anonim ***** válasza:
46%
mutasd magad, mondok véleményt
nov. 11. 23:15
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel tisztában vannak általában az emberek, férfiak, nők egyaránt. Mindenki be tudja nagyjából lőni magát.

F

nov. 11. 23:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
#10-nek nagyon igaza van. Mondom ezt nőként
tegnapelőtt 00:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Velem pl mindenhol kikezdenek, próbálkoznak, és kifejezetten zavar.

Sokan átmennek a zaklatás kategóriába is. Munkatársak. 5 férfiból 3 írogat, hívogat, szerelmet vall, a másik ecsetelgeti hogy milyen jó lenne nekem vele stb.

Kifejezetten rossz.

Amúgy azt hittem hogy majd ez változik ha idősebb leszek, hát tévedtem.

Sőt, fiatalon kevesebb figyelmet kaptam a fiúktól.

Nem tudom miért.

tegnapelőtt 02:15
 16/27 anonim ***** válasza:

15 ez azért van, mert egyedülálló vagy és ezért azt gondolják szabad a pálya.

Én elég prolinak találom, ha valaki munkahelyen keres nőt magának.

A gondolat mit mondok majd az ivadékaimnak hol ismerkedtem meg az anyjukkal... Egy helyen dolgoztunk... Qrva romantikus mit ne mondjak!

tegnapelőtt 05:34
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Férjem van, mégis próbálkoznak.
tegnapelőtt 06:36
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

,"férfiak minden nőnek segget nyalnak, kinek jobban, kinek kevésbe"

Ez abszolút nem igaz, ha nőként ronda vagy, akkor konkrétan átnéznek rajtad. És az élethelyzet sem számít. Ha valaki jó nő és csak a boltba, postára és gyógyszertárba jár el, akkor a férfiak még ott is képesek kikezdeni vele. Ha nem jó nő, akkor meg mehet sok helyre, eljárhat, a kutya nem fog odamenni hozzá.

tegnapelőtt 07:26
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

Hülyeség, hogy egy vonzo nő 15 éves korában már akkora szám lenne, hogy mindenki dicsergeti.

Teljesen átlagos szurke kisegér voltam a gimiben, nem is igazán érdekeltek a fiúk még, nem is foglalkoztam azzal, hogy tetszek nekik.

20-as eveimtol kezdve mégis rengeteg pozitív visszajelzest kapok akár az utcán, bárhol, és nem öltözöm egyáltalán kihivoan. És most 31 évesen sem panaszkodhatok.

tegnapelőtt 08:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

18: Ezt csak megerősíteni tudom ronda nőként, pontosan így van! Nem is értem, miért lettél lepontozva.

Én akárhová megyek, mindenhol levegő vagyok, tényleg úgy néznek át rajtam, mint az ablaküvegen. (Vagy néha diszkrét fintor, fanyalgás.) Senki nem jön, nem kezdeményez, pedig én figyelek, nincs bedugott fül és telefonról egy pillanatra fel sem nézés, hanem keresem és tartanám a szemkontaktust.

Más nők pedig arról számolnak be (panaszkodnak), hogy már nem tudják, mit csináljanak, hogy öltözzenek, hogyan mutassák minél elzárkózóbbnak és elutasítóbbnak magukat, mert akárhová mennek, betalálják őket.

Szóval Kérdező, ha a tükör nem elég, akkor igenis a visszajelzések, a rád adott reakciók. Ha levegő vagy, az is egyértelmű, ha néznek, forognak utánad, próbálnak a közeledbe kerülni, interakciót kezdeményezni stb., az is.

Végtelenül egyszerű ez, fölösleges bonyolítani.

tegnapelőtt 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!