Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó társkereső oldalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó társkereső oldalak vannak?

Figyelt kérdés
nov. 11. 04:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10. Nálam az a baj, hogy én vékony-sportos-szálkás vagyok, nekem egy "testesebb" nő frusztrációt okoz. Mintha ő lenne a férfi, mert nagyobb darab. Mint mondtam, én ilyen vagyok, nem hype nálam a vékony nő, egyszerűen más nem vonz. Cserébe nekem nem nyom a latba annyira az arc, vagy a kisebb szépség hiba. Viszont tényleg az van, hogy ha egy nő oda írja hogy vékony, a komplett férfi társadalom nyálcsorgatva bájgúnárkodik előtte. Pont ezért semmi esélyem ilyen nőt találni, mert a vékony nőkkel meg az a baj, hogy nekik meg a férfitársadalom top-krémjéből kellene valaki, valahol érthető is, mert megtehetik. Egy vékony nőnek, még ha nem is szép, nincs is komolyabb iskolája, nulla az egzisztenciája, tanyán lakik, ő még akkor is a túljelentkezéssel bajlódik, vagyis a válogatással. Pont ezért alig van vékony nő a társkeresőkön.
nov. 11. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:

"arany kalitkába tartják őket, tejben-vajban fürösztik őket, hadseregekkel védik, egy ilyen nőre 500 pasi pályázik"

Remek megfogalmazás, életkort tekintve ugyanez vonatkozik a 18-35 éves női korosztályra is, szépen az egekbe is szálltak az elvárásaik és az egójuk. Már földi halandóként hozzájuk szólni nem lehet mert mindenkiről azt hiszik hogy fel akarja őket szedni. Én kiléptem ebből, nekem ez nem hiányzik.

nov. 11. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

12. Lassan már én is így vagyok az egésszel. Egyre jobban azt érzem, hogy nincs is problémám az életben, én csinálom magamnak a frusztrációt ezzel a társkeresés dologgal. Nézzük: van munkám, jól keresek, van pesti 3 szobás lakásom hitelmentesen, van egy vidéki házam amit örököltem a Mátrában. Anyagi problémáim nincsenek. Van autóm, hobbim, ha találok egy érdekes tanfolyamot, kurzust azt elvégzem. Van szabadidőm, teljesen önellátó vagyok, van kutyám. Van egy tech-art hobbi szinten működő vállalkozásom, ebben szuperül fel tudok töltődni. Sportolok rendszeresen, nem kell igazodnom senkihez. Az életemet a megfontoltság, céltudatosság és az igényesség jellemzi.

Ha bele gondolok, azt veszem észre hogy ebben a világban minden fordítva működik? Nem vagyok nagyképű, de most komolyan! Alkeszek, drogosok, hitvány alakok, hazudozók, agresszív egyének élik világukat, ő értük rajonganak, én meg pitizzek? Mert ha kívülről nézem magam, akkor bizony az van, hogy húzzam meg magam, nehogy kiejtsem a számon hogy miket értem el, nehogy már büszke legyek rájuk, mert akkor biza egyből felszínes és kérkedő vagyok. Ellenben aki sz*rt sem ért el, de a szakállkáját felfesti, meg milliméterre nyiratja, van 5 tetoválása, nagy a pofája, hitelből meg átverésekből él, na őket meg férfiaknak hívják, meg hát ők olyan szexik, olyan magas lehet a szexuális kultúrájuk.

Hmmm, itt az ideje elengednem ezt a párkeresőzés dolgot, gyakorlatilag csak mérgezem magam, és ha jobban belegondolok, csak az önértékelésemet rontja.

nov. 11. 10:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es továbbra sem testesről beszéltem de értem mire gondolsz. Viszont a nőknél teljesen más hogyha valaki sportosan "testes". Nem is értem őszintén miről beszélsz. Meglepődnél hogy némelyik általad nevezett 'testes' nő mennyire nem az :). Amúgy nyilván nekem is a 'vékony' nők tetszenek, igaz egy kor után már nem igazán néznek ki jól, ezért az átlagos nő a legjobb, aki tud fogyni és hízni is. Amúgy is ha terhes lesz felmegy 5-15 kiló is.

De persze sokan a 'kislányos' külsőt keresik ami tinédzser kor után azért necces.

Azt megértem amit írsz hogy te akarsz lenni a nagyobb, én is 183-184 vagyok és legalább 5-10 centivel alacsonyabbat szeretnék. Egy szerencsém van hogy a magyar pasik odáig vannak a 150-165 közötti nőkért, én viszont utálom ha olyan érzésem van hogy a lányommal lennék ezért én a 'magasabb' ( értsd 168+os lányokat kedvelem, de olyan 180ig bezárólag ).

nov. 11. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyéni szinten már engem sem érdekel viszont társadalmi szinten borzasztóan zavar a női hipergámia és a nők piedesztálra emelése a társkeresésben. Nehéz tétlenül nézni.
nov. 11. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

13-as ha ennyire minden frankó nálad akkor mégis miért vagy egyedül? Ne is haragudj de leírva kb. tökéletes parti vagy. Kellene valami önértékelést tartanod, nem gondolod?

Én pl. tudom magamról hogy nem vagyok túl kompromisszumképes, kissé nehéz természetem van, de igazából rendes ember vagyok, csak nem egy reflektorfényes valaki illetve igen, válogatok. Keresek egy érzést amit a legtöbb nő nem ad meg mert úgy érzem már 30 felett nem tudnak kapcsolódni, megégették magukat és nem adnak az újaknak esélyt. Látványos hogy csomó nő nem 1-2, hanem 5-6 éve már próbálkozik. Ergo nem tudják kiheverni az előzőt/előzőket.

Én nekem sose volt igazából barátnőm csak próbálkozások.

nov. 11. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Tudod mi van? Ha egy férfi egyben van, de nincs kimaxolt külseje, ez a totálisan vesztes kategória. Ugyanis, önmagadból indulsz ki, szeretnél egy okosm normális nőt, később jó családot, foglalkoztat a jelen életed, sőt vannak komoly hobbik amiket művelsz. Sportolsz, alkotsz, érdekel önmagad és a világ sorsa stb. Minél több vagy, annál kisebb az esélyed. Gyakorlatilag ki merem jelenteni, a mai női társadalom erre nem vevő. Egy 25nm2-es albérletbe tengődő, max egy érettségizett, (sajnos) apátlan-anyátlan pizzafutárnak lényegesen több az esélye. Miért? Mert a női társadalom is ezen a téren a legszélesebb.
nov. 11. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
17-es túltoltad a copiumot....
nov. 11. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Se nem voltál vicces, se nem humoros. Picit fejleszd fel magad, aztán rájössz.
nov. 11. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!