Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó társkereső oldalak vannak?
tegnapelőtt 05:33
tegnapelőtt 06:26
Eléggé leáldozóban ez a szektor. Nem azt mondom hogy nem lehet sikered de kb. 1 év alatt 1-2, nagyon sokat kell várni. Ennyi erővel élőben is lehet. De hogy hol azt inkább ne is kérdezd.
tegnapelőtt 06:41
A nőknek aranybánya, de pont annyit is kell melózni egy normális férfiért. Férfiként annyit tehetsz hogy jelen vagy. Ha szerencséd van kiválaszt egy normális nő!
tegnapelőtt 06:45
tegnapelőtt 08:32
Siralmas a választék az ilyen oldalakon. Főleg mivel most már legalább több tucat ilyen van, a nők is eloszlanak, mert nincsenek fent mindegyiken ( persze van aki igen de azért nem jellemző ).
Azt gondolom ezeknek kvázi 'végük van'. Annyira idegenné váltak mára. Persze vannak akiknek jó de akik valóban komolyat keresnek, nem ezen fognak sikerre lelni.
tegnapelőtt 08:37
5. Hagyjad már! Mondom ezt férfiként. Szégyen és gyalázat az a színvonal amit ott a férfi társadalom képvisel. Ebből aztán lehet is választani... Félkegyelműek, önértékelési zavarosak, buták, parasztok, pózőrök, bunkók stb. gyülekező helye az ingyen p*náért. Kb. ennyi a lényege. Nekem lenne ciki beállni a sorba ezek közé. Az igényesség ott kezdődik, hogy nem vagy jelen egyetlen társkeresőn sem férfiként.
tegnapelőtt 08:37
7-es mondjuk férfiként honnan tudod hogy milyen a színvonal férfiként? Nyilván mivel jóval több férfi használja, ott sokkal inkább vannak normális férfiak fent.
A nőkből viszont tényleg csak a csúnya szóval de "selejtes" típus van fent.
tegnapelőtt 08:43
8. Regisztráltam nőként is, mert érdekelt a konkurencia. Abban igazad van, hogy a nőket tallózva sem a minőség jön szembe, 10-20 oldalt kell végiglapozni, mire találok egy nagyjából szimpatikus nőt. Nem, nem, nem insta macákat keresek, csak hétköznapi, vékony(ez sem divatból, én sem vagyok 120kg-os nagydarab állat), egy picit nőies vonásokkal megáldott lelket. Tudom azt is hogy ma óriási a hype a vékony nőkért, arany kalitkába tartják őket, tejben-vajban fürösztik őket, hadseregekkel védik, egy ilyen nőre 500 pasi pályázik. Sajnos nekem 10 éves korom óta ez az ideálom, nálunk a családban is ilyen mindenki. Jól megszívtam, de ez van.
tegnapelőtt 09:02
9-es én már ebből pl. lentebb adtam, nem "vékony" nőt keresek hanem átlagos nőt, tehát mondjuk most tetszett egy lány aki 171 cm-hez 68 kg volt, de abszolút sportos, jó alakja volt, jó volt ránézni. Tehát szerintem ez az 50 kilós nőkért való vonzalom kissé beteges a pasiknál.
De én is ezt látom hogy nagyon gyér a felhozatal. Leharcolt csatakancák és kiélt fejű qrógépek vannak fent férfioldalon. Szánalom a köbön. És aki ezért fizet az a legnagyobb lúzer.
Szerintem ezek a covidig voltak jók aztán végük lett.
tegnapelőtt 09:25