Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a budapesti RapidRandi rendezvényről amit
2003 óta tartanak a városban? Voltatok már? Ha igen
milyen tapasztalatokkal távoztatok?
Hát én az ilyet a nagyon elkeseredett emberek eseményének gondolom. De persze jó, hogy van ilyen is. Menjen, aki szeretne ilyet
nov. 9. 06:52
2/17 A kérdező kommentje:
Én voltam. Erőltetett, az ismerkedés nem olyan dolog hogy van 5 perced egy idegenre, majd csere, majd csere. Aztán na, válassz. Sok pasi ilyenkor úgy megy oda mint a piacra, hogy ő biztosan nem fog üres kézzel hazamenni. Ciki, és inkább kényelmetlen. Egyszer voltam, de soha többet! Amikor látod a felhozatalt, inkább haza mennél, de vigyorogj kényszeredetten, na meg azok a sablon kérdések! Ha vannak kényelmetlen szituk, akkor ez garantáltan az.
nov. 9. 08:12
Ott is csak a jóképű, magas férfiaknak van esélyük.
nov. 9. 09:05
5/17 A kérdező kommentje:
3-as és nem voltak csinos nők meg helyes férfiak? Nem volt találat?
Dehogy! A pasik nagyon bénák voltak mint külsőre, mint viselkedésre. Inkább olyanok voltak, mint akik kétségbe esésükben már mindegy ki, csak nő legyen alapon voltak ott. Mind mesterkélt jópofa stílust erőltette, de a kémia is bőven hiányzott. Úgy képzeld el, mintha pl. a villamosról a random embereket ismerkedtetnél egymással de úgy, hogy az ott és akkor randi! Szóval nagyon gáz és kellemetlen. Én örültem hogy vége lett, soha többet mégegyszer!
Ne az amerikai filmekre alapozd, ugyanis se jó nőt, se jó pasit ne remêlj. Én sem vagyok az, lehet hogy rólam is ugyanezt mondták a végén. Inkább az a baj, hogy az ottani pasik úgy gondolják, hogy ők bizony tutira nem mennek haza üres kézzel.
nov. 9. 11:23
7/17 A kérdező kommentje:
6-os ez így azért elég erős amiket írsz. Mi volt velük ekkora gond? Lehetne kicsit konkrétabban?
Külsőre pl.? Viselkedésre mi volt a gond?
Az a baja a 6-osnak, hogy a férfiak nem néztek ki tökéletesen. Abba persze nem gondol bele, hogy amelyik férfi tökéletesen néz ki, az nem jár ilyen helyre, mert úgy kell neki levakarnia magáról a nőket.
nov. 9. 12:30
9/17 A kérdező kommentje:
8-as én is azt mondom hogy 10/10es 190 magas kockás hasú top top menedzserek nincsenek erre rászorulva de a tökéletes nők sem. Tehát nyilván átlag emberek vannak ilyesmin, gondolom.
8. Az a helyzet hogy nem vártam el 10-es pasikat. Viszont tesze-tosza, erőltetett humorú, viselkedésre, külsőre taszító pasikat nem preferálom. Úgy gondolom hogy kölcsönös szimpátia hiányában felesleges erőltetni bármit is.
nov. 9. 15:36
Kapcsolódó kérdések: