Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasi ghostingolt, elmenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi ghostingolt, elmenjek egyáltalán a programra, amire hívott?

Figyelt kérdés

Egy korábbi egyetemi szaktársam kb egy évig udvarolgatott nekem, időnként bepróbálkozott, de én éppen másvalakibe voltam szerelmes így elutasítottam.

Most az a másvalaki teljesen kikerült a képből, és elkezdtem többet gondolni erre a fiúra. Erre mit ad isten, a srác rámírt, elhívott egy szakmai előadásra. Tehát nem randi, de mégis lehetőség, hogy találkozzunk.

Lelkesen visszaírtam neki, hogy persze, menjünk. Utána még írtam neki, kérdeztem tőle valamit (semleges dolgot). Erre már nem válaszolt, sőt meg se nézte, pedig folyamatosan online van.

A meghívása és a ghostingolása között mindössze pár nap telt el, és elég vicces, hogy egy év után csinálja ezt.

Egyáltalán elmenjek erre az előadásra, ami alapból érdekel és hasznos lenne számomra, de ott meg lehet, hogy találkoznom kéne vele, ami kellemetlen, miután így faképnél hagyott?

nov. 7. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha érdekel az előadás, menj el!

Lehet, csak némi bosszút akart a visszautasítás miatt. Most ráharaptál, erre ghostingolt, hogy érezd, milyen szar. Én ebből ezt gondolom.

N

nov. 7. 12:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék (ha ez számít), hogy ez nem egy nőcsábász pasi, inkább ilyen nagyon különc, évek óta nem volt barátnője sőt lehet, hogy sose volt kapcsolata.
nov. 7. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 köszi... lehet, hogy tényleg bosszú volt részéről :/
nov. 7. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

"Egyáltalán elmenjek erre az előadásra, ami alapból érdekel és hasznos lenne számomra, de ott meg lehet, hogy találkoznom kéne vele, ami kellemetlen, miután így faképnél hagyott?"

Persze, nem vendégségbe hívott.

A tömegben esetleg látod egy pillanatra, köszöntök egymásnak, mi ebben a kellemetlen?

Az is lehet, hogy van valami oka annak, hogy nem válaszolt. Egy szakmai előadásra való hívás után, ha eltűnik valaki, az nagyon messze van a faképnél hagyástól. Kicsit nagy az egód, örülj, hogy nem férfinak születtél, aki, ha ismerkedni akar, évente többszázszor él át hasonlót.

nov. 7. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Persze, menj el szerintem. Lehet nem is randi célú volt, hanem csak kérdezte h te mész-e.
nov. 7. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem mennék el.
nov. 7. 19:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, átgondolom.

Igazából ő konkrétan elhívott, amiből én szimpátiát feltételeztem. Azért nem értem, hogy utána hirtelen miért lettem annyira antipatikus, hogy már nem is írt.

nov. 9. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá újra, hogy akkor mi a helyzet.
nov. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!