Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van nála? Boltban dolgozik és rendszeresen járok hozzá.
Van egy kis helyi üzlet ahol vállalnak fénymásolást, szkennelést. Egy kedves gyönyörű fiatal nő dolgozik ott, aki nagyon szimpatikus volt már az első pillanatban. Több papírral is mentem már hozzá hol fénymásolás, hol szkennelés céljából, pár alkalom után már felismert és sziával köszönt mosolyogva. Amikor épp nincsenek mások bent, mindig felhozok valami semleges témát. Amikor a szkennelt dokumentumokat kell küldenie, csak megkérdezi mosolyogva, hogy a szokásos e-mail cím? Kicsit visszafogott, látom hogy lassan nyílik meg, de azt is látom, hogy szimpatikus vagyok neki. Múlt héten a majdnem mellette lévő boltba mentem és láttam ahogy az üzlet előtt sepregeti a faleveleket, felém nézett és le is nézett, majd gyorsan visszakapta a fejét felém mint aki későn ismert fel. Integettem neki, ő pedig mosolyogva visszaintegetett. Pár napja megint sétáltam a járdán és amikor az üzlet előtt jártam egy pillanatra benéztem az üvegen (de nem álltam meg), láttam ahogy bent van és rám kapta a tekintetét.
Nem szeretném megijeszteni azzal, hogy lerohanom, inkább lassan közeledős vagyok én is és látom, hogy talán ő is. Igazából véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon ezek egyelőre jó visszajelzések-e az ő részéről.
A puding próbája az evés. Kérdezz rá, hívd el.
Simán lehet, hogy bejössz neki. Viszont, én sokszor szkeptikus vagyok az ilyen helyzetekben (bolti eladó, pultoslány, pincérnő). Nekik egyfajta munkahelyi kötelezettség szépen viszonyulni az ügyfelekhez, így a tanúsított viselkedés nem feltétlenül neked, mint egyénnek szól, hanem mint egy ügyfélnek a többi százból. De mint mondtam, rá kell kérdezni, akkor derül csak ki. Ha nemet mond, akkor meg emelt fővel, kedvesen vedd tudomásul és továbbra is legyél vele kedves, mint eddig. Ne játsszd el a sértett kiskutyát. Lássa azért a csaj, hogy kinek mondott nemet, egy igazi férfinak vagy egy hisztis kisfiúnak. Aztán, az élet megy tovább.
12.
Na igen, akkor amikor bepróbálkozik lehet az őrségért kiáltani és kicsit gyorsabban megy a munkaidő, amíg azt figyeli az ember, hogy hogyan verik péppé a balféket a kétméter magas és hasonlóan széles izomagyú őrök.
Kerdezo, 99% biztos vagyok benne, hogy bekepzeled, hogy ragyog a szeme es hasonlok.
Hagyd beken!
Ha pedig mindenkepp el akarod hivni, akkor ha megtetted es nemet mondott, tobbet ne menj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!