Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van nála? Boltban dolgozik és rendszeresen járok hozzá.
Van egy kis helyi üzlet ahol vállalnak fénymásolást, szkennelést. Egy kedves gyönyörű fiatal nő dolgozik ott, aki nagyon szimpatikus volt már az első pillanatban. Több papírral is mentem már hozzá hol fénymásolás, hol szkennelés céljából, pár alkalom után már felismert és sziával köszönt mosolyogva. Amikor épp nincsenek mások bent, mindig felhozok valami semleges témát. Amikor a szkennelt dokumentumokat kell küldenie, csak megkérdezi mosolyogva, hogy a szokásos e-mail cím? Kicsit visszafogott, látom hogy lassan nyílik meg, de azt is látom, hogy szimpatikus vagyok neki. Múlt héten a majdnem mellette lévő boltba mentem és láttam ahogy az üzlet előtt sepregeti a faleveleket, felém nézett és le is nézett, majd gyorsan visszakapta a fejét felém mint aki későn ismert fel. Integettem neki, ő pedig mosolyogva visszaintegetett. Pár napja megint sétáltam a járdán és amikor az üzlet előtt jártam egy pillanatra benéztem az üvegen (de nem álltam meg), láttam ahogy bent van és rám kapta a tekintetét.
Nem szeretném megijeszteni azzal, hogy lerohanom, inkább lassan közeledős vagyok én is és látom, hogy talán ő is. Igazából véleményeket szeretnék kérni, hogy vajon ezek egyelőre jó visszajelzések-e az ő részéről.
Semennyi.
1.Végtelen milliárd százalék, hogy van már barátja, aki jobb nálad
2.Minden vásárlóval jópofizni kell, ezt a szabályzat előírja
Ez egy eladótól elvárt viselkedés. Meg az is lehetséges, hogy eleve közvetlen, kedves ember.
Viszont szerintem amit te csinálsz az máris nyomulás, csak nem veszed észre. Ha velem így viselkedne egy vevő, roppant kínosan érezném magam, lehet ő is így van vele. Azt pedig mégsem mondhatja, hogy kopj már le.
Egy eladónak, vagy szolgáltatásban dolgozónak akkor is mosolygnia kell, es kedvesnek lenni, ha egyébként legszívesebben elvágná a másik torkát.
Ettől függetlenül nem kizart hogy valóban kedvel, de ne láss bele többet mint ami. Hivd el egy kávéra (vagy akármire), aztán meglátod mit reagál. Ha igent mond akkor jó, ha nem, akkor pedig ne is képzelj bele többet.
Nem írtál semmi olyat, amiből kijelenthető lenne, hogy szimpatikus vagy neki. Eladóként el van várva tőle, hogy kedves legyen az ügyfelekkel, illetve lehet, hogy ő amúgy is egy közvetlenebb jellem.
Én egy kávézóban dolgoztam, mindig mosolyogtam és kedves voltam, és sajnos volt olyan, aki ebbe többet látott bele és kis túlzással rámszállt. Baromi kínos volt, amikor jött beszélgetni és mindig engem lesett, és ugye nem lehet az ilyet elküldeni, mert akkor a munkahelyre fogják ráaggatni a bunkó, vendégellenes jelzőket.
ezt így nem lehet megmondani!
az biztos hogy én sok bunkó eladóként dolgozó nővel találkoztam már különböző boltokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!