Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasit szeretnél?
Figyelt kérdés
nov. 5. 08:26
12/23 liliom99 válasza:
Természetesen ugyanazokat, amiket elvárok a másiktól, azt én is megadom neki.
A teljesség igénye nélkül, ugye.
13/23 anonim válasza:
Kedves, jó humorú, segítőkész, elfogadó legyen.
Külsőre: ápolt, és be legyen bajusza, szakála.
14/23 anonim válasza:
175centi fölöttit,jó humorút,szeressen kirándulni.
15/23 anonim válasza:
"A teljesség igénye nélkül, ugye."
Ne büfögje vissza a mondataimat, mint egy papagáj, pl.
F
16/23 anonim válasza:
Már nem azért, de te kezdted a mondat visszabüfögést (ld. #1 komment) 😂😂😂
17/23 anonim válasza:
Jó humorú, ápolt, diszkrét, 175cm+, legyen munkahelye
18/23 anonim válasza:
Mindenki írt itt mindenfélét... A valóság pedig az, ha egy férfi mondjuk 30 év felett a szüleivel él, mert tegyük fel a saját fizetéséből egyedül nem tud egy viszonylag normális színvonalú albérletet fenntartani, az kb. olyan a nőknél mintha leprás vagy AIDS fertőzött lenne, ezért az ilyen élethelyzetben élő férfi alapból kizáró ok a nőknél. Így az anyagi helyzet válik az egyik legfontosabb kirtériummám De ezt a kritériumot érdekes módon egyik válaszadó nő sem említette meg. Ennyit azs őszinteségről és arról, hogy ki milyen pasit szeretne...
19/23 anonim válasza:
#18 Én nem említettem, mert engem nem zavar.
20/23 anonim válasza:
Vigyázz 19, privát áradat 3, 2, 1... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!