Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a bonyolult sztoriról egy lánnyal?
Szevasztok, egy már szánalmas sztoriról, egy közelben élő lányról van szó:
Régebben több éve udvaroltam egy lánynak aki a közelben lakik, de visszautasított, konkrétan hogy csak barátként tekint rám és ez nem fog változni, majd másokkal jött össze, én is, nemvolt semmi gyűlölet, nembeszéltünk többet
egy idő után, a jelekből úgy tűnt minta akarna valamit - mosolygott ha meglátott, oda jött hozzám beszélgetni, viszont ahogy párszor láttam, sok más pasihoz is odament beszélgetni, és nyomult rájuk szó szerint, ezért nemközeledtem felé, tudom, hogy sok kapcsolata volt, összejött egy éjszakásra az egyik haverommal is, de nemtörődtem vele már egyáltalán, lemondtam róla,
Évekre rá találkoztunk egy esküvőn rokonok által, és ő jött oda hozzám, hogy beszélgessen velem /mondjuk éppen már megittam valamit/ és beszélgettünk, majd elhivtam az esküvő végén, hogy találkozhatnánk de nemet mondott, ezután még facen is bepróbálkoztam, de ott is visszatutasitott, konkrétan a jelenleg nem akar semmilyen kapcsolatot, max talán barátként találkozni, ezért haragból letiltottam, ezután pár héttel összejött konkrétan másokkal, és úgymond furán viselkedett a közelemben, konkrétan mintha zavarban lenne.
Jelenleg ha találkozunk, megint egyfolytában mosolyog rám ha meglát, integetett is nekem, én nemtudom hová tenni ezt az egész helyzetet már, tudnátok segiteni?
Semmilyen furcsa nincs benne. Egyszerűen csak kedves másokkal, beszélget a régi ismerősökkel, barátokkal. Bármilyen hihetetlennek tűnik egyeseknek a nők azokkal is kedvesek akiktől semmit sem akarnak. Avagy te csak azokkal vagy kedves mosolygós akiket meg akarsz dugni?
Nem akar tőled semmit, te gondolod túl a dolgot. Engedd el a storyt, mert csak magadat szívatod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!