Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a bonyolult sztoriról egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Szevasztok, egy már szánalmas sztoriról, egy közelben élő lányról van szó:

Régebben több éve udvaroltam egy lánynak aki a közelben lakik, de visszautasított, konkrétan hogy csak barátként tekint rám és ez nem fog változni, majd másokkal jött össze, én is, nemvolt semmi gyűlölet, nembeszéltünk többet

egy idő után, a jelekből úgy tűnt minta akarna valamit - mosolygott ha meglátott, oda jött hozzám beszélgetni, viszont ahogy párszor láttam, sok más pasihoz is odament beszélgetni, és nyomult rájuk szó szerint, ezért nemközeledtem felé, tudom, hogy sok kapcsolata volt, összejött egy éjszakásra az egyik haverommal is, de nemtörődtem vele már egyáltalán, lemondtam róla,

Évekre rá találkoztunk egy esküvőn rokonok által, és ő jött oda hozzám, hogy beszélgessen velem /mondjuk éppen már megittam valamit/ és beszélgettünk, majd elhivtam az esküvő végén, hogy találkozhatnánk de nemet mondott, ezután még facen is bepróbálkoztam, de ott is visszatutasitott, konkrétan a jelenleg nem akar semmilyen kapcsolatot, max talán barátként találkozni, ezért haragból letiltottam, ezután pár héttel összejött konkrétan másokkal, és úgymond furán viselkedett a közelemben, konkrétan mintha zavarban lenne.

Jelenleg ha találkozunk, megint egyfolytában mosolyog rám ha meglát, integetett is nekem, én nemtudom hová tenni ezt az egész helyzetet már, tudnátok segiteni?

#Nőkésférfiak
nov. 2. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ne foglalkozz vele. Csak játszadozik, próbálja az érdeklődésedet fenntartani, de ha jön egy jobb jelölt, akkor már ugrik is.
nov. 2. 21:41
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg csak barátságos te meg belelátsz minden szart. 😂
nov. 2. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Mekkora r*banc. Rajtad kívűl mindenki megdugta.
nov. 2. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Vannak olyan fura nők, akik hisznek még abban, hogy van barátság férfi és nő között. Szerintem ő is annak tart téged, és nem akar tőled semmi mást.
nov. 2. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem játszik veled, meg tetszik neki az hogy neked ő tetszik. Szánalmas amit művel. Ne foglalkozz vele. Kerüld el. Ha odajön küldd el. Keress mást.
nov. 2. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Semmilyen furcsa nincs benne. Egyszerűen csak kedves másokkal, beszélget a régi ismerősökkel, barátokkal. Bármilyen hihetetlennek tűnik egyeseknek a nők azokkal is kedvesek akiktől semmit sem akarnak. Avagy te csak azokkal vagy kedves mosolygós akiket meg akarsz dugni?

Nem akar tőled semmit, te gondolod túl a dolgot. Engedd el a storyt, mert csak magadat szívatod vele.

nov. 2. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Azt gondolom, hogy te mindenbe beleképzelsz mindent. Ő csak simán barátságos, veled is, másokkal is, esküvőn is nem volt jobb dolga, smúzolt. Engedd el, ne elemezgesd, hogy integet, zavarban van... lesz--r téged, de ő ugye nem olyan egy bites, hogy csak szex miatt állna szóba egy ellenkező neművel... ideje lenne megérteni.
nov. 2. 22:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Külső szemlélőként nem adott semmi félreérthető jelet. Csak normális emberként viselkedett veled, míg másokkal, akiktől akart valamit, flörtölt. Veled nem. Téged következetesen max havernak/barátnak akar. Ha te nem tudod így kezelni, akkor zárd ki az életedből, legalább addig, amíg tovább nem lépsz.
nov. 2. 22:03
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Manipulált. Irányítani akar. Ne foglalkozz vele.
nov. 2. 23:04
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem bonyolult sztori, tök egyértelmű hogy mindenki megdughatja, csak te nem, és ez nem is fog változni.
nov. 3. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!