Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves lányok milyen tippet adnátok egy olyan fiúnak akinek nincs sok önbizalma, bátorsága a csajozásban?
Nekem sosem volt még barátnőm. Utcán sok lány annyira flegmán tud nézni ha ránéz az ember. Neten szintén eléggé lepattintóak. Szeretnék barátnőt de így rohadt nehéznek érzem az egészet. Meg ugye a lányoknak nagyrészének van barátja.
Milyen tippet adnátok egy olyan srácnak akinek nem megy jól az ismerkedés?
1-es nem adott jó tanácsot.
A netes ismerkedés (ha élőben sem ment előzőleg) akkor ott csak méginkább lerombolja az önbecsülésed.
Jobb inkább, ha olyan rendezvényekre jársz, ahol alapból nyitottak az emberek, hobbi közösségek, játék, ami érdekel téged, stb.
nem számít hogy hogy néznek, az se számít, hogy mit mondanak.
feleségem 3x pattintott le és annó volt több kérője is, mikor én is próbálkoztam nála.. Most mégis a feleségem. Utólag elmondta, hogy 1 dologgal nyertem meg, mégpedig az, hogy semmin nem kaptam fel a vizet. Ha lemondta a randit, ugyanúgy beszélgettünk tovább, mintha semmi se történt volna. Ha elmondta, hogy mással is ismerkedik, akkor se kaptam fel a vizet. Rajtam érezte egyedül, hogy komolyan érdekel, és nem csak kisajátítani akarom.
Az jó.
Ha manapság el megy randizni, továbbra sem kapod fel a vizet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!