Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy olyan pasival, aki nem érti azt, hogy nem?
Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam egy szaúdi sráccal, aki csak pár napra érkezett ide, de nemsokára utazik vissza. Röviden annyi, hogy tök jól el lehetett vele beszélgetni, teljesen normálisnak tűnt, csak üzleti ügyben jár Magyarországon, volt már itt párszor, és majd jön vissza, akkor is találkozhatnánk. Viszont elkezdett kicsit erőszakosabb lenni, hogy nem akarok-e vele hazamenni, nem muszáj most döntenem, elég akkor, amikor decemberben idelátogat megint. Közöltem, hogy nekem ez túl gyors. Felőlem találozhatunk, ha ismét jön, viszont nem szeretnék vele menni, korai lenne még. De azért is győzködött, hogy jöjjek, higgyem el, hogy jól fogom magam érezni, ismét visszautasítottam ezt az ajánlatát. Majd megint előhozta ezt a témát és ignorálni kezdtem az üzeneteit, de nem állt le, így letiltottam. Ezután létrehozott újabb profilokat, azokról kezdett írogatni és mondtam neki, hogy ne zaklasson, mert feljelentem. Erre azt a választ kaptam, hogy ő egy befolyásos családból származik, csak nekem lehet abból bajom, ha ezt megteszem, és hogy nem kell besértődnöm, csak nem érti, hogy miért vagyok ilyen, amikor látszólag jól éreztem magam a társaságában. Szinte folyamatosan írogat, hogy mikor gondolom már meg magam, beszéljük már meg ezt a dolgot stbma 18:16
1/10 anonim válasza:
Tehát kurvának néz. Ez leginkább téged minősít, nyilván a viselkedésed és a megjelenésed is ezt tükrözi. Nagyon gáz.
2/10 anonim válasza:
Írd meg neki hogy találkoztál egy másik pasival akivel jobb az összhang és kész. Le fog kopni nem lesz gond.
3/10 anonim válasza:
Ird meg neki, hogy nem fogsz reagálni semmilyen megkeresésére, és nem érti, hogy a nem, az nem. És tegyél is így. Ha mégis zaklat, marad a feljelentés.
4/10 anonim válasza:
Ne reagálj neki 🙄
Állítsd be, hogy csak az ismerőseid küldhessenek üzenetet.
Ha nincs válasz előbb-utóbb feladja.
5/10 anonim válasza:
Megérdemled, ha ilyen emberekkel szóba állsz. Nem tűnt fel, hogy kecskerakó?
8/10 anonim válasza:
Én feljelenteném, az biztos hogy ez amiket mondott hogy te járnál rosszul, már burkolt fenyegetés.
És egyáltalán nem biztos, hogy nem egy bűnözővel van dolgod.
9/10 anonim válasza:
Tipikus arab szutyok. Alapszabály hogy ezekkel európai nőként szóba sem állunk.
10/10 anonim válasza:
Vagy módosítod a facebookod hogy csak ismerősök tudjanak írni, vagy minden egyes új profilt egyből ignoráltra raksz. Olyankor elsüllyeszti az üzenetet, nem fogod látni amikor ír. Idővel lekopik majd a nyomorultja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!