Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányokat szeretem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat szeretem, hogy mondjam el a srácnak aki érdeklödik irántam?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy lány vagyok és a lányokat szeretem..

De van egy srác, aki hát elvileg csak "barát", de látom rajta, hogy többet szeretne, meg sokszor próbál elhívni sétálni meg stb...

De én ha tudom lerázom, mert nem akarom megbántani :S

Hogy lehetne ezt finoman elintézni?

2010. nov. 4. 23:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Tán a pszichológusa vagy, hogy azzal kéne foglalkoznod, szerinted mit váltasz ki belőle (mire "lesz hajlamos")? Hidd el, egy férfihoz az is hozzá tartozik, hogy megértse, ha nem kell a nőnek, vagy nem arra kell neki, hogy naponta egyszer meg legyen töltve. Én persze férfiként árulásnak érzem, amit teszel, mert bűn a cicit és a nunit nem megosztani a férfiakkal, de ez már a te dolgod. :)
2010. nov. 7. 16:43
 22/34 A kérdező kommentje:

Persze nem kéne ezzel foglalkoznom, de nekem ilyen a személyeségem... túl kedves vagyok és nem szeretek megbántani másokat, mert tudom milyen érzés az...

De mindegy.. valahogy majd csak elintézem.. ha meg nem megy akkor nem lépek semmit.

2010. nov. 7. 16:47
 23/34 anonim ***** válasza:

Van barátnőd? XD

Nos, figyelj szerintem nézni fog egyet a csávó, ha megtudja, de no para, mert ez vagy te, és te sem szeretnéd, ha egy barát nem az igazi oldaladat mutatja. Ne feljtsd el, légy, aki vagy, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy más légy. Ezzel nem fogod megbántani... Menjetek el sétálni és viselkedj úgy, mintha a fiú haverja vagy. Ha meglát egy lányt mondd, hogy hát igen, jó csaj... Utalgass rá, hogy neki is feltünjön.Elég hülyén sikerült most fogalmaznom, de remélem ki tudtál menni belőlle....Jah és kérlek, válaszolj az első kérdésre xD...

2010. nov. 7. 17:02
 24/34 A kérdező kommentje:

Utolsó: Én mindig magamat adom, nem verek át másokat, csak ez olyan dolog ami bonyolít sok mindenen és lehet, hogy jobb ha nem tudják. Amúgy se híresztelem..

Arra meg, hogy viselkedjek úgy mintha fiú haverja lennék, egyszerü válasz: nem vagyok fiú. Hiába a lányokat szeretem én lány vagyok és úgy is viselkedek.. nem fogok odaszólni, hogy "dejó csaj!" meg stb...

Kérdésedre: Nincs. De miért kérded?:D A barátnöm akarsz lenni?:D:D

2010. nov. 7. 17:07
 25/34 anonim ***** válasza:
Ne adj félreérthető jeleket, ha találkoztok. Például húzódj el, ha át akar ölelni a moziban, vagy húzd el a kezed, ha séta közben meg akarja fogni.
2010. nov. 7. 17:18
 26/34 anonim ***** válasza:
Jó, bocs, egyáltalán nem úgy értettem, hogy viselkedj fiúsan, hülyén sikerült megfogalmaznom...Csak adj jeleket a srácnak először is... Biztosan érett és észreveszi.... Az utolsó kérdésedre a válasz, talán...:D
2010. nov. 7. 17:26
 27/34 A kérdező kommentje:

Értettem amúgy a lényegét, csak a megfogalmazás volt kicsit túlzott szerintem :)

Na sebaj, majd csütörtökön elvileg egy fele fogunk járni és majd figyelek rá, hogy nehogy olyan jeleket adjak amiböl azt hiheti, hogy érdeklödök...

Egyébként nem hiszem, hogy egy korosztályban vagyunk, de ha gondolod írj emailt ^^

2010. nov. 7. 17:31
 28/34 anonim ***** válasza:
Miért? Itt nem tudnád lerni, h hány éves vagy?
2010. nov. 7. 17:33
 29/34 anonim ***** válasza:
"Én mindig magamat adom, nem verek át másokat." - ebből ítélve elég fiatal lehetsz még (senki nem adja magát mindig, sokféle szerepünk és énrészünk van), legalábbis nem állsz az önismeret túl magas szintjén. Talán érdemes volna addig foglalkozni a nemi identitásoddal, szexuális orientációddal, ameddig még képlékeny. Legyél bátor és kérj ehhez segítséget!
2010. nov. 7. 17:41
 30/34 anonim ***** válasza:
esetleg még azt a tanácsot tudom adni, ha elmondanád neki szemtől- szembe és nagyo meglepődne, vagy kiakadna mondd , hogy : De hisz azt hittem te ezt már tudtad.... Vagy, hogy láttad rajtam,,, vagy ilyesmi....esetleg...
2010. nov. 7. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!