Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányokat szeretem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat szeretem, hogy mondjam el a srácnak aki érdeklödik irántam?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy lány vagyok és a lányokat szeretem..

De van egy srác, aki hát elvileg csak "barát", de látom rajta, hogy többet szeretne, meg sokszor próbál elhívni sétálni meg stb...

De én ha tudom lerázom, mert nem akarom megbántani :S

Hogy lehetne ezt finoman elintézni?

2010. nov. 4. 23:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Esetleg ha elkezdi feszegetni, hogy mi a baj vele.
2010. nov. 5. 16:49
 12/34 anonim ***** válasza:
Ne mondd el h a lányokat szereted, mert fennáll a veszélye h szétkürtöli, de azt se mondd h nem a te eseted, mert szegény azt hiszi h vele van a baj... pl.: mondhatod h már van barátod... v nem tom
2010. nov. 5. 20:21
 13/34 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy te pl a dagadt alacsony pasikat kedveled, akik legalabb 10 evvel idosebbek nalad (szoval valami tok kamut, mindegy, csak tole nagyon tavoli legyen). Es akkor nem fog bankodni se, hogy miert nem jon be neked, vagy ha megis, akkor kevesbe.
2010. nov. 7. 16:14
 14/34 anonim ***** válasza:
Tesóm is egy "a lányokat szeretem történetbe" volt szerelmes:D elég ideges volt xD én nekem meg a szemem kifolyt a röhögéstől :D
2010. nov. 7. 16:19
 15/34 A kérdező kommentje:

Olyan hülyének érzem magam...

Egyszer elhívott moziba is én meg mentem, mert nem akartam megbántani, hogy lemondom...

Most meg 2 napja elkísért haza busszal és majdnem le is késte az utolsó buszt visszafele miattam... :/

2010. nov. 7. 16:20
 16/34 anonim ***** válasza:
csokolj meg elotte egy lanyt
2010. nov. 7. 16:23
 17/34 A kérdező kommentje:
Egész jó ötlet xD
2010. nov. 7. 16:26
 18/34 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire ismered közelről, mennyire erős a barátság közöttetek. Döntsd el, van-e hozzá köze. Vagy egyáltalán, fontos-e ez a kapcsolatotok szempontjából?

Egyébként mindig érdekelt, mi lenne, ha lefeküdnél vele.

2010. nov. 7. 16:28
 19/34 A kérdező kommentje:
1 hónapja ismerem körülbelül. Annyira rengetegszer nem is találkoztunk. Szóval inkább próbálom kerülni, hogy elmondjam konkrétan, csak azt se akarom mondani, hogy nem az esetem mert akkormeg hajlamos lesz önbizalomhiányra, mert most se valami bátor..
2010. nov. 7. 16:37
 20/34 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy túl tökéletes hozzád;)
2010. nov. 7. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!