Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetősebb férfi, randizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetősebb férfi, randizós szakasz, kit mit fizessen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Sosem voltam nagy randizós, az az igazság.

Ismerkedek egy férfivel, eddig 3 randink volt.

Az elsőnél ő fizetett, a másodiknál is, a harmadiknál pedig piknikeztünk, kirándultunk, volt, amit én vittem, volt, amit ő, szóval ott ilyen fele-fele volt. De pl. a második randi után meglátogattam a munkahelyén, és vittem neki fánkot és kávét, szóval próbáltam kedveskedni.

Viszont, ami a bajom, hogy kicsit kellemetlenül érzem magam, ha fizet helyettem. Egyetemre járok, diákmunkám van mellette, ő konkrétan a tízszeresét keresi meg egy hónapban az én fizetésemnek... Így kicsit nevetségesnek érezném, hogy miután fizet, én odaadnám apróban az én részemnek az árát.

Aki volt hasonló helyzetben, ott hogy alakult ez? Ha a férfi fizet, ti kedveskedtek neki valahogy? Vagy pl. fizet 5 randit, ti olyan értékben meglepitek valamivel? De most pl. mondta, hogy decemberre venne jegyet a Diótörőre, mikor megláttam a jegyárakat, dobtam egy hátast... Két jegy a havi fizum, nem tudok neki ekkora értékben venni dolgokat, még 2-3 havonta sem.

Vagy hagyjam és élvezzem?:D

tegnap 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Ha a pasi választja a drága helyet, akkor inkább ne ajánlja fel a felezést.

tegnap 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:
11 Pontosan. Ha a pasinak kell a drága program, étterem, nyaralás, akkor a nő aki nem menne ilyen helyre, ne fizessen érte. A pasinak meg ez kell. Na és ilyenkor szokták lecserélni gazdag nőre a barátnőjüket.
tegnap 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, téged se véletlenül választott egyetemistaként, amikor neki már jól menő élete van.... tudta jól, hogy mit választ, és gondolom azt is, hogy elbűvöl vele... ilyet egy vele hasonló helyzetben lévő nővel nem tudna megtenni, de hát neki a friss fiatal hús kell. Beszéld meg vele, hogy sajnos te nem tudsz ennyit kiadni, de hát gondolod, hogy ezt ő nem tudja? Kérlek... Ha valóban annyira rosszul érintene, eleve nem ismerkednél vele, de szerintem ez nem igaz :)
tegnap 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!