Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetősebb férfi, randizós szakasz, kit mit fizessen?
Sziasztok! :)
Sosem voltam nagy randizós, az az igazság.
Ismerkedek egy férfivel, eddig 3 randink volt.
Az elsőnél ő fizetett, a másodiknál is, a harmadiknál pedig piknikeztünk, kirándultunk, volt, amit én vittem, volt, amit ő, szóval ott ilyen fele-fele volt. De pl. a második randi után meglátogattam a munkahelyén, és vittem neki fánkot és kávét, szóval próbáltam kedveskedni.
Viszont, ami a bajom, hogy kicsit kellemetlenül érzem magam, ha fizet helyettem. Egyetemre járok, diákmunkám van mellette, ő konkrétan a tízszeresét keresi meg egy hónapban az én fizetésemnek... Így kicsit nevetségesnek érezném, hogy miután fizet, én odaadnám apróban az én részemnek az árát.
Aki volt hasonló helyzetben, ott hogy alakult ez? Ha a férfi fizet, ti kedveskedtek neki valahogy? Vagy pl. fizet 5 randit, ti olyan értékben meglepitek valamivel? De most pl. mondta, hogy decemberre venne jegyet a Diótörőre, mikor megláttam a jegyárakat, dobtam egy hátast... Két jegy a havi fizum, nem tudok neki ekkora értékben venni dolgokat, még 2-3 havonta sem.
Vagy hagyjam és élvezzem?:D
10
Ha a pasi választja a drága helyet, akkor inkább ne ajánlja fel a felezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!