Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetősebb férfi, randizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetősebb férfi, randizós szakasz, kit mit fizessen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Sosem voltam nagy randizós, az az igazság.

Ismerkedek egy férfivel, eddig 3 randink volt.

Az elsőnél ő fizetett, a másodiknál is, a harmadiknál pedig piknikeztünk, kirándultunk, volt, amit én vittem, volt, amit ő, szóval ott ilyen fele-fele volt. De pl. a második randi után meglátogattam a munkahelyén, és vittem neki fánkot és kávét, szóval próbáltam kedveskedni.

Viszont, ami a bajom, hogy kicsit kellemetlenül érzem magam, ha fizet helyettem. Egyetemre járok, diákmunkám van mellette, ő konkrétan a tízszeresét keresi meg egy hónapban az én fizetésemnek... Így kicsit nevetségesnek érezném, hogy miután fizet, én odaadnám apróban az én részemnek az árát.

Aki volt hasonló helyzetben, ott hogy alakult ez? Ha a férfi fizet, ti kedveskedtek neki valahogy? Vagy pl. fizet 5 randit, ti olyan értékben meglepitek valamivel? De most pl. mondta, hogy decemberre venne jegyet a Diótörőre, mikor megláttam a jegyárakat, dobtam egy hátast... Két jegy a havi fizum, nem tudok neki ekkora értékben venni dolgokat, még 2-3 havonta sem.

Vagy hagyjam és élvezzem?:D

tegnap 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is most ilyen párom van. Havonta több olyan programra visz, amik összértékben többszázezerre jönnek ki. Én ezt nem tudnám viszonozni, de amekkora vagyona van nem is hiszem, hogy ez érdekli. Inkább apróságokkal kedveskedek vagy max. 10-20 ezer forint értékben dolgokkal. Élvezd és ennyi😀
tegnap 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos, aki jól kereső férfiként diáklányt választ, az fizessen. Nyilván nincs sok pénzed, ezt ő is tudja. A szándék, hogy ezt azt viszel neki ha találkkoztok, bőven elég.
tegnap 18:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy oké, veszek neki valamit a jegy árának értékében, de az neki kb. az aprópénz kategória, magának is simán megveheti, ha akarja, bármiféle spórolás vagy apropó nélkül.
tegnap 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Alap hogy a férfi. Apróságokat vehetsz neki figyelmességből.
tegnap 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

3

Ne verd bele magad megterhelő költségekbe. Nem egy szinten vagytok anyagilag, senki nem várja el tőled ezt.

tegnap 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, sok férfi élvezi is, hogy mindent ő fizethet a nőnek. Ha tudnád hányan elvezik a sugar daddységet is😁
tegnap 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
2. randi után bemész a melóhelyére, nekem ez fura. Tudja, hogy nem keresel, evidens, hogy ő hív meg.
tegnap 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Mindig is jobban kezeltem a pénzt a páromnál. Annó 90%ban én fizettem mindent a randizásunk alatt. Ez nem volt probléma.
tegnap 18:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Azért mentem be, mert a környéken voltam és mondta, hogy menjek be nyugodtan egy puszira.
tegnap 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem a bátyám tehetősebb. Neki teljesen mindegy hogy fizet e és nagyon azívesen teszi. Tőlem kérdezte hogy gáz e (nő vagyok). Azt mondom neked is amit neki is. 4-5 randinál már ha nagyobb költés van pl beultok valahova akkor felajánlhatod a felezést. Ha elfogadja akkor fizesd a részed. Ha nem, akkor köszönd meg és lépj tovább.

Valszeg sokkal jobban parázol ezen mint kéne.

tegnap 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!