Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy harmincas nő miért bízza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincas nő miért bízza rá a pasira a 4. randevú szervezését. Megbeszéltük menjünk kirándulni és rám bízza a teljes szervezést. Ez egy teszt? Ha igen miféle?

Figyelt kérdés

okt. 31. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, tesztelni akar
Nem, ez nem teszt, csak nincs kedve vele foglalkozni
Ez alapján akar megismerni ( hova javaslod, mit akarsz csinálni, meg tudod e mondani mi legyen )
Dominanciádat akarja tesztelni
Nem ér rá ezzel foglalkozni
22 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Passz, nekem barátnőm mikor ezzel kezdett jönni akkor már a szakításon gondolkozott. Szóval nem biztos, hogy ez jó dolog
okt. 31. 09:04
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy teszt. Vagy nem tudja hogy kell szervezni vagy csak kényelmesebb neki így. Szervezd meg es lepj tul rajta
okt. 31. 09:07
 3/14 A kérdező kommentje:

1-es milyen szakítás? Írtam hogy 4. randi lesz ez. Azért szerintem 4. randira el se jön valaki pláne nem ilyen típusúra ahol ketten vagyunk végig.

2-es: olvastam pedig erről sokak szerint a nők folyamatosan tesztelnek, tudatalatt is. Hogy te vagy e az alfahím.

okt. 31. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

#3 Olvasd el mégegyszer, vagy 2x és akkor megérted mit írtam.

De segítek, (sajna már nem bízom itt az emberek értelmi szintjében) lehet hogy kezd alábbhagyni az érdeklődése.

okt. 31. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
A kirándulás tipikusan az a randifajta amire akkor mész ha tudod hogy tuti jól fogod érezni magad - hisz annak ugye nem lehet vége csaknúgy a kozepen. Akkor is ott ragadsz az ersobe ha nem elvezed
okt. 31. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Lehet teszt is, hogy mennyire vagy ötletes, talpraesett stb., de az is lehet, hogy szimplán lusta, és így legalább ha valami tetszik, szabadon nyavalyoghat.

Egyébként az első három randit ki szervezte?

okt. 31. 09:22
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Túlgondolod. Mit kell ezen amúgy annyit szervezni? Keresel egy szimpatikus túravonalat, már szinte mindenhol leírják hogy kiknek való (nehéz útvonal vagy kellemes séta, hány km, mennyi idő alatt lehet megtenni) és a környékén meg nézel egy kávézót/büfét/éttermet ahova a kirándulás végén be tudtok térni egy kicsit melegedni meg enni/inni valamit. Ha nem autóval mentek, akkor nézel buszt. Az egész “szervezés” nem tart tovább 20 percnél. Sokkal gyorsabban megvan az egész, ha egy ember kitalálja minthogy a két fél külön-külön az idők végtelenségig guglizgat meg ötletel, aztán már annyi opció van, hogy döntésképtelenek vagytok. Szerintem nincs ebben semmi teszt, így praktikusabb az egész.
okt. 31. 09:23
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Ha negyedik randin itt tartotok akkor el se kell mennim
okt. 31. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Most egy kirándulást a nő szervezzen le?

Másrészt ha ismerkedni akartok, akkor ahhoz inkább beszélgetni kell, és még nem a szórakoztatásra, vagy élményekre menni. Minek közös élmény, ha még azt sem tudjátok, hogy összeilletek-e egyáltalán, vagy akartok-e egymással kapcsolatot?

okt. 31. 09:38
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
#9 Szerintem egy 4. randin már lehet programozni is, mert unalmas lesz. Tök jó hogy beszélgettek, de így nem haladtok. A nőknek kell hogy pozitív élményt tudjanak csatolni hozzád, és az nem csak beszélgetésből lesz még a 4. randin is.
okt. 31. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!