Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, tanultnak láttam, gondoltam végre egy okos ember, vág az agya es van kivel beszélni, jóképű.

Mellesleg jó családból is származik, több az anyja elmondása szerint gazdag volt, egy igazi hölgy, stb

A férfi jó beosztásban van, kórházban.

Sajnos most láttam be tegnap, hogy mégis rossz lóra tettem, megnézve a közösségi oldalát, ahol minden szép és jó, amúgy, utazások stb, de becsúszik egy egy halálfejes zene, iron maiden, es az egész beállítódása látom, hogy sötét, biztos vagyok benne már hogy sátánista es okkult körökhöz tartozik, volt egy ilyen beírása a facebookra, igaz idézőjelbe téve, hogy gyerekes családban a gyerekekkel kezdve az ölést megkertem az anyát h ne sírjon, mert akkor abbahagyom a kínzást. Ennyivel tartoztam neki”

A hideg futkos a hátamon azóta.

En meg bíztam benne, kiadtam magam neki, hivatalokkal való problémáim stb, amiből bajom lehet, ha betesz nekem.

Tegnap azt mondtam neki, hogy túl jó hozzám, túl vagyonos es jobbat érdemel es kitöröltem a facemről.

Mitől tarthatok most?

Nagyon félek, hogy bosszút áll rajtam

Még csak a kapcsolat elején voltunk, nem történt semmi fizikai köztünk.

Rosszul vagyok lelkileg a félelemtől!

okt. 31. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Jaj.

Néha bennem is van tombolhatnék, akkor kirakok mindent a face-re, aztán meg törlöm.

Sőt, tiltott már le zuzxkerberger mert iszlám államos terrorista profilját kreáltam, egy bankban dolgozó haveromat szivatva....

fél évet tiltva lett az ip címem, és a jóégnek nem jöttem rá, miért.

Egy iron maidenből sokra ne következtess, ha tudnád, főleg az ilyen bandák tagjai eléggé galamblelkűek.

Ellenben egy kis fiúbanda, akiket tinilányok ezrei várnak a koncert előtt, szétzúzza az egész hotelszobáját, majd kidobja amgát az ablakon....

okt. 31. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:

1-es voltam, bocsi, ezt a gyereköléses szövegrészt az előbb nem olvastam. :(

Na ilyet még viccből se írnék ki.

Van gond a palival, jobb valóban, ha hanyagolod.

okt. 31. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:
A kérdés ha tartanom kell e tőle. Azt hogy hanyagolnom kell már tudom
okt. 31. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Szerintem túlgondolod. A beírás erős, de mivel idézőjeles, szerintem egy gázabb dalszöveg lehetett.
okt. 31. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Messze elkerülném azt az aberrált barmot, aki még akár csak dalszöveg szinten is kitesz ilyen beteg dolgot. Félnivalód szerintem nincs, de az a biztos ha letiltod mindenhol.
okt. 31. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.