Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van okom aggódni, hogy nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni, hogy nem keres?

Figyelt kérdés

Egy sráccal lefixáltam egy találkozót jövő hétre. Telefonon hívásoztunk jó pár órát, megbeszéltük a találkozót, de nekem sűrű a hetem mert most sokat kell dolgozzak, és ezt el is mondtam neki. Úgyhogy azóta nem keresett egyáltalán. Még egy kis üzenet szintén sem. Ez aggasztó, vagy csak tiszteletben tartja az időhiányom?

20 lány

2022. ápr. 3. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Igen, valószínűleg azt hiszi nem akarsz ismerkedni.
2022. ápr. 3. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlottál fel időpontot?
2022. ápr. 3. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, a megbeszélés után két nappal ráírtam, és konkrétan megbeszéltük a részleteket. még chateltünk is egy kicsit de azóta semmi
2022. ápr. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!