Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a szingliségről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szingliségről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csalódtam a férfiakban. Azon gondolkodom pár napja hogy inkább maradok egyedül, nem keresek senkit. Akkor nem kell senkinek sem magyarázkodnom, senki nem bánt meg, nem ér csalódás megint. Meg pl azért is mert akkor nem kell főznöm. Nem tudok főzni csak max pár ételt. Csak az a baj, hogy egyedül, magányosan se jó. Nagyon kevés emberrel beszélek és nagyon magányos vagyok. Nem tudom hogy keressek e valakit vagy inkább maradjak örökre egyedül, szingli... Mit gondoltok?
okt. 30. 20:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%

Abszolút megértem, de hidd el, magányosan sem lesz jó. Ha szerencséd van meg találsz is egy hozzád illő pasit.

Nehéz manapság ismerkedni, néha én is feladom, de hiányzik egy társ, a női energia.

Szóval szerintem ne add fel.

okt. 30. 20:23
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Maradj egyedül inkább. Nagyon negatív vagy, erre senki se vevő.
okt. 30. 20:25
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, én kb. szóra ugyanezt tudnám megfogalmazni, csak férfi vagyok.

De sohasem fogom feladni mert az ember társas lény, és tudom hogy egy jó párkapcsolat mennyit tud az ember életéhez hozzáadni. 40/f

okt. 30. 20:27
 4/27 anonim ***** válasza:
52%

Ha ez a 2 véglet van csak, hogy vagy szar társat fogadsz magad mellé vagy szingliség, akkor nyilván a 2. a jobb.

De olyan opció nem jutott eszedbe, hogy jó társat választani? :D

Bár bevallom, ugyanezek a gondolatok bennem is megfordultak már ... arról nem is beszélve hogy lakásfelújításra fókuszálok, szeretek kaját rendelni, most elkezdené nekem a másik hogy miért nem főzök... háát, kiábrándulnék az eljegyzés gondolatából. (btw férfi vagyok)

okt. 30. 20:27
 5/27 anonim ***** válasza:
77%

Tedd rendbe az életed meg magad...ha kell kérj segítséget. Agyj magadnak egy időt.

Nincs olyan ember, aki ne csalódott volna.

A magány se jó.

N 32

okt. 30. 20:46
 6/27 anonim ***** válasza:
Adj*
okt. 30. 20:47
 7/27 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk ismerkedhetnél elvárások nélkül is.
okt. 30. 21:03
 8/27 A kérdező kommentje:
7es: hogy érted, milyen elvárások?
okt. 30. 21:10
 9/27 anonim ***** válasza:
63%

Te nem tudsz szingli lenni. A szingli nem magányos, hanem élvezi az egyedüllét és a kötetlenség előnyeit.

Te magányos és nyomorult vagy.

Rakd rendbe magad előbb. Utána lesz esélyed párkapcsolat kialakítására is.

okt. 30. 21:13
 10/27 anonim ***** válasza:
82%

Az eddigi kapcsolataid nem voltak jók, és le kell vonni ilyenkor a tanulságokat, hogy miért. Szingli nem fogsz tudni maradni, mert érezni az írásodon, hogy szeretnél normálisan kötődni, szóval ez nem lesz opció... ebből olyan szingliség lenne, aminek az alapja a megkeseredés.

Normális társat kell keresni, aki mellett kölcsönösen biztonságban érzitek magatokat egymás mellett. Eddig ez szerintem nem volt meg, a csalódások miatt pedig félsz nyitni, és eleged lett. Meg tudom érteni egyébként.

okt. 30. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!