Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat randiztok Tinderről?
eddigi tapasztalataim:
-A srácok akik bejönnek nem írnak vissza.
-Aki bejön és vissza is ír az egyéjszakást keres vagy csak turista Pesten.
Pedig nem vagyok csúnya, ráadásul lány vagyok és fiatal. (22 éves)
5 éve nem volt kapcsolatom. Nem az hogy nagyon hiányzik csak úgy felléptem kíváncsiságból ismerkedni hátha megtalálom életem párját. Eddig kb
2 hónap alatt kb voltam 1 randin
Tinderen nagyon fel van borulva az egész. Azt ne vedd komolyan.
Helyette nézz fel a bumble-ra, ott még nem olyan vészes. (bár kezd már az is olyan lenni, mint a tinder)
Nekem havi 1 match ha összejön, de a csajok érthetően túl vannak ott ingerelve, rengeteg üzenetet kapnak, ezért elég hamar elhal ott a chat velük.
Élőben jobb ismerkedni, onnan több randim volt. Bár most egyéb okok miatt azt is visszább fogtam.
Amúgy lehet neked is jobb lenne élőben eljárni.
Most nem morrisonsra meg a társaira gondolok. Vannak olyan rendezvények Pesten, ahol bőven lehet ismerkedni, aztán ha van kémia, akkor elérhetőséget cserél a 2 ember.
4 hónapja használom, vidéken. Volt pár match-em, de még értelmes beszélgetés sem alakult ki senkivel.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!