Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ez még így hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez még így hosszútávú kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtünk el ismerkedni, viszont olyan erős a kémia, hogy 1 hét után lefeküdtünk. A szex csodás volt, ahogy vártuk is. Viszont így most olyan könnyű vérűnek érzem magam. Sosem adom magam ilyen könnyen.

Eddig a viselkedése sem változott, ő ahogy figyelem ugyan úgy mint eddig kapcsolatot is szeretne nem csak szexet.

Ez így tud folytatódni? Csak a nők éreznek ilyen gátakat?

okt. 30. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, miért ne lehetne? Csak kommunikálj vele, keresd a társaságát.

Hajrá!

okt. 30. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem kizáró ok ez nyilván. :D
okt. 30. 07:52
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Most már mindefy, nem? Benne vagy, megtörtént, folytasd, aztán meglátod.
okt. 30. 07:55
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Mi is így kezdtük, ugyanezen is gondolkodtam. Inkább magamon, hogy én akarok csak szexet. Pár hónapig ment magamban az őrlődes, de aztán rájöttem, hogy egyikünk sem könnyűvérű. Évek óta együtt vagyunk.
okt. 30. 08:13
 5/9 gergelice16 ***** válasza:
73%

A szexnek olyan hatása van, hogy lelkileg összekötöd magad a másikkal, így ha csúnyán váltok el, az nagyon súlyos lelki sérüléseket tud okozni. Amire 1 hét után nagyobb esély van, ugyanis a szex olyan lila ködöt okoz, ami összetartja azokat a kapcsolatokat is, amit nagyon nem kellene. Tehát van esély arra, hogy ti az erős kémia hatására egymásba habarodtatok, de szex nélkül egy hónap múlva rájöttetek volna, hogy mennyire nem illetek egymáshoz (és békében elváltatok volna). Így viszont könnyen lehet, hogy csak 1-2 év múlva szakítotok, csúnya lelki sebeket okozva egymásnak, és közben egyáltalán nem értitek, hogy mit láttatok a másikban. Persze nem biztos, hogy nálatok is így lesz, könnyen lehet, hogy egyébként jól összeilletek, és akkor nem lesz semmi baj, de így hogy nem vártatok, a kapcsolatban benne maradt ez a lehetőség is, és ezellen már nagyon nem tehettek semmit.

Ezért fontos, hogy szex előtt komolyabban megismerd az illetőt, hogy legyen ideje kiépülnie egy egészséges bizalomnak. Mivel ez nálatok még nincs, hátrányból indultok mint más kapcsolatok, de ettől még lehet ebből is egy erős kapcsolatot összehozni, ha figyeltek arra, hogy mostantól ne a szex tartsa össze a kapcsolatot, hanem a közösen töltött idő, és hogy jól megismeritek egymást. Sok szerencsét!

okt. 30. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet komoly...

Ne agyald túl, mert úgy látom jó úton haladsz efelé.

okt. 30. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem ezen múlik. A férfiak első benyomásra eldöntik, hogy mit akarnak tőled és ezen nem fog változtatni, hogy mikor szexelsz vele. Pl. mostani párommal 4. randin szexeltünk, ez 1 héten belül megtörtént, de azóta is ugyanolyan törődő, izgalmas programokra visz, bemutatott a barátainak stb. Az előtte lévővel is kb. akkor volt szex, de vele csak szexkapcsolat alakult ki, ezt a szándékát ő persze már akkor is tudta, nekem viszont csak a hozzáállásából lett egyértelmű. Hidd el, ha a szex után lankad az érdeklődése, akkor eredetileg sem akart volna veled járni.
okt. 30. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
7es ez nem így van, de örülök, hogy boldog vagy.
okt. 30. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
33%

De olyan 90%-ban pontosan így van. Saját tapasztalataim és férfiak elmondása alapján is :D De nekem mindegy, hogy mit gondolsz erről.

okt. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!