Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít nektek csúnyának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít nektek csúnyának a másikban?

Figyelt kérdés
A kémia felülmúlhat bizonyos apró csúnyaságokat a másikban? Mi az a csúnyaság, mitől lesz valaki olyan csúnya, hogy hiába beszéltetek jót a randin, nem akarnád folytatni az ismerkedést? A külső néha felülmúlja a belsőt?

okt. 28. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha már randiig eljutottatok, akkor annyira nem lehetsz neki csúnya. Esetleg az lehet a baj, hogy a valóságban nem úgy néztél ki mint a képeken. Vagy van valami ami képeken nem látszódik, de személyesen nem lehet elrejteni. Mondjuk durva testszag vagy rothadó fogak, ápolatlan körmök, stb.
okt. 28. 17:36
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 nem konkrét esetről/magamról beszélek. Arra vagyok kíváncsi, mások hogy vannak ezzel, mit gondolnak a kérdésről.
okt. 28. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Én most voltam rövid online ismerkedés után randin egy fiúval, de a beszéde annyira nem volt szimpatikus, kicsit ilyen falusi szerű, hadart, alig értettem néha, amit mondott. Ez volt a fő oka, hogy nem akartam többet találkozni.

Ez pl rögtön kiderül, ha személyesen ismerkedtek, eddig se volt túl jó véleményem az online ismerkedésről, de ez most még lejjebb ment. :D

okt. 28. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha megjelenne egy randin Molnár Krisztián női változata, az a külső mindent felülírna, méghozzá negatív értelemben.

De normális körülmények között: van, hogy valami simán csak nem, vagy nem annyira tetszik, meg van olyan, ami kifejezetten zavaró, taszító, ronda. Ha arról van szó, hogy valami egyszerűen csak nem olyan hű, de ezer százalékosan szép, "nem az esetem", vagy kicsit fura, akkor az nem jelent különösebb hátráltató erőt, úgyis az fog dönteni, hogy hogy érzem magam mellette. Mi sem jobb példa ennél, mint az, hogy évekig futottam azután a nő után, akinek igazából a szemszíne sem volt az esetem, az arcformája nem volt ugyan taszító vagy ronda, de tetszeni sem tetszett, és testre sem volt az esetem. De mégis meg voltam veszve érte. És igazából idővel ezek a dolgok is nagyon szerethetővé tudnak válni.

Aztán vannak olyan dolgok, amik már kifejezetten zavaróak, "rondák". Most ha egy-két ilyen dolog van valakin, de mellette jól érzem magam mellette, akkor azért nem valószínű, hogy eltántorítana.

okt. 28. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze,hogy felülmúlja.Hiaba dumálunk egy jót,ha egyszerűen nem vonz semmiben szinten.Macimum baratzona.Vagy te lefekszel olyannal aki egyáltalán nem jön be?Mindenkinek más a csúnya,van akinek pont az a szép.Nyilvan van mindenkinek tükre,látja magát ...
okt. 28. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Én azt tudom férfiként hogy a nők számára a túlsúly no go.

Ezt leszámítva igazából ha tud valaki ízléses és vagy stílus akkor tud magának barátnőt szerezni.

Sokszor azt látom hogy a személyiség másodlagos,ez most nem szemre hányás senkinek csak egy észrevétel.

Férfiként azt tapasztaltam, hogy kell a jó duma és az hogy legyen olyan életed amihez tudnak a nők kapcsolódni. Ha egész nap otthon Minecraftozol és anyuka mos rád akkor nem lesz sok sikered.

okt. 28. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Az igénytelenség, és ebbe beletartozik az elhízottság is. Nem tűröm meg magam körül, nem csak párkeresésben. Boltban is inkább állok egy vékony ronda kasszáshoz, mint egy dagadékhoz
okt. 28. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem abszolút kizáró ok és semmilyen szimpátia nem tudja felülmúlni az az igénytelen fogsor. Nem kell, hogy tökéletes legyen, az enyém sem az.

De a rohadó vagy nagyon ferde-kacska fogak számomra undorítóak.

okt. 29. 07:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Van egy csomó dolog, ami társadalmilag csúnyának számít, ami nekem oké akkor, ha az illetőnek jó a kisugárzása (ilyen pl. a nyúlszáj, lapos nagy orr, természetes kopaszság, foghíj). Viszont ami annyira taszít, hogy nem tudok felette elnézni, az pl. a sztómazsák, a kirohadt fogsor, a fültágítóval kitágított füllyuk, az üszkös láb és arc és az elefantiázis.
okt. 29. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

""A külső néha felülmúlja a belsőt?""

Nem hogy fölülmúlja, hanem szinte csak az számít.

Mostanság nagyon előtérbe került a külső kinézet. Ha nem nézel ki igazán jól, akkor már eleve nemis lessz tali.

Nagyon nagy szerencséjük van azoknak akik szépnek születtek.

okt. 29. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!