Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor szólítottak titeket le utoljára az utcán?
Ilyen amit írsz, 3 éve nyáron.
Nem lett belőle semmi mert van már párom. Amúgy rendesnek tűnt a srác.
Most vagyok 30N
Velem rengetegszer megtörtént, főleg Bp belvárosában
De az összes kuka volt.
Volt olyan portugál ember is aki követett a zaraba a Vácin
Én sajnos nem tudok eréjes lenni, úgyhogy megadtam az instám, de aztán tiltottam.
Ilyen életemben nem történt még velem. 33 múltam. És nem csak utcán nem, hanem hétköznapi helyeken sem vagy pl. nyáron "vadászni" is jártam egy uszoda-strandra, ott sem.
Régen elvétve volt egy-egy ilyen csöves/proli melós, amit említesz, hogy nem erre a kategóriára gondolsz most, de már egy ideje ez sincs. Nem hiányzik, csak azért írom le, mert így teljes a kép a helyzetemről.
Meg persze úgy, hogy hozzáteszem: vékony vagyok, de ronda (fejű), nyilván ez magyarázza a tapasztalataimat.
Még középiskola alatt, kb 17 éves lehettem. Azóta sem jött oda senki, ha szingli votlam, ha nem. Valószínűleg ijesztő vagyok. :D
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!