Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi az a plussz, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az a plussz, amit ti oly sokszor nem éreztek?

Figyelt kérdés

Tudom, sokat feltett kérdés, és nehéz is megválaszolni.

Jó a pasi, minden rendben van vele, akár még azt is mondjátok rá, hogy 1%.

De mégis hiányzik az a plussz. Mi hiányzik?

okt. 27. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Más a humora, mint az enyém, esetleg nincs sok közös bennünk, más az “energiaszintünk”, arra értem, hogy én mondjuk laza vagyok és pörgök meg kifejezem az érzéseim, akár negatív akár pozitív, ő meg ilyen kis elvagyok nyugiban fajta, inkább nem zavarja az állóvizet, stb.

Ezek egyike sem konkrét hiba, amin változtatnia kellene, csak hozzám nem passzolna, idegesítenénk egymást egy idő után, ha enyhül a vonzalom.

okt. 27. 20:54
 2/16 anonim ***** válasza:
16%

Az az "s" betű a "plussz" szóban valóban plusz!

Na, ilyeneken buksz el, ha írásban próbálsz ismerkedni.

okt. 27. 20:54
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Én azt mondanám plusznak, amikor minden olyan természetes vele, nem kell megjátszanod magad, hogy ,,úrsiten mit fog rólam gondolni, ha megtud rólam ezt-azt"

Azonos az érdeklődési körötök, vannak beszédtémáitok, jót beszélgettek egymással, vonzódtok egymáshoz, azonos az értékrendetek és ha mindezek tetejébe még udvarias is (látszik rajta, hogy komolyan gondolja az ismerkedést). Nekem ez az a bizonyos ,,plusz" egy ismerkedésnél.

okt. 27. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem érzem, hogy osszeillunk, nincs vonzódás, szikra. Annyit vált ki belolem, mint random bárki, de nem igaz, hogy nem tudod.
okt. 27. 21:07
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudják ők sem megmondani. Ők csak az érzéseiket követik.

Viszont aki ért a csajozáshoz, az meg tudja mondani, hogy az a pasi mit rontott el, amiért nincs meg a plusz.

okt. 27. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Nagyjából az, mint neked. Vagy te minden nővel egyformán szeretnél összejönni? (-> ez baj)

Válaszolva, én pluszt olyan emberrel érzek, legyen az nő vagy férfi, aki megfog a személyiségével, illetve akivel úgy érzem, egy szinten vagyunk (vagyis például nem kell számomra triviális szavak jelentését magyarázni neki, hasonló a humorunk, meg ne legyen hatalmas kulturális/társadalmi különbség köztünk).

okt. 27. 22:06
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha valakivel megvan az összhang, szinte helyetted kimondja a gondolataid, tudtok együtt nevetni stb. Nekem ez a "plusz". Önmagad lehetsz a másik előtt, mindenféle "sallang" nélkül.
okt. 27. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Akivel összekattan az agyunk. Ez amúgy nekem nem csak szerelemben van így, a 2 legközelebbi barátommal is ez van, hogy egy pillantásból értjük egymást.

Nem történt még veled soha, akármilyen nemű emberrel, hogy olyan volt, mintha nagyon régóta ismernétek egymást, mintha az agyatok össze lenne hangolódva? Nem kell neki elmagyarázni dolgokat, mert ugyanazokat az utakat teszi meg gondolatban, és ugyanoda jut el, mint te.

okt. 28. 00:41
 9/16 anonim ***** válasza:
26%

Azokat a dolgokat, amiket ha érzel, az motivál párkapcsolatra.

Pl. a szexuális vágy.

Amiket ha nem érzel, akkor nem is vágysz párkapcsolatra.

okt. 28. 00:50
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Kémia
okt. 28. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!